twigy
Domaćin
- Poruka
- 4.599
Dooobro jutro!!Danas je vec bolje,pa utorak je,nekako mi lepo,odoh danas da ugodim sebi,idem bwe da se vozikam i da svrljam....i kafenisem! ;-) ;-) ;-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
twigy:Dooobro jutro!!Danas je vec bolje,pa utorak je,nekako mi lepo,odoh danas da ugodim sebi,idem bwe da se vozikam i da svrljam....i kafenisem! ;-) ;-) ;-)
twigy:Dobro jutro
moze jedna kafica???
twigy:Ja pitala ko ce meni da skuva:shock: ,a ti narucujes bwe:shock:!!!!!Ajde ,ajde,mozda sam mladja????A moze i slag, i ko josh pije??????
![]()
msj:Sto kaze Djogani:Sladza ce gorcu a ja cu Sladzu.
Pozz...
opijum:Ma, mladja si mori, nego staja sam mnogo matora
zato deder, davaj tu kafu.....OMA
,,,,,,,,,da, sladju obavezno, ta sve volim sto je slatko
![]()
![]()
msj:Pa ako je mladja ne mora da je maltretiras djavole,a sto se tice slatkog,pa ko ga ne vole
![]()
msj:Joj zaboravih da ti napisem u poruci,evo ja cu ti napravim kafu oma bwe samo kako.
msj:Jel znas tehnicko crtanje.Ako znas to i onako nema veze sa pravljenjem kafe.Oces nes,tursku,espreso,kapucino ili neku drugu.Pozz...
twigy:I gde je ona Baba??? da odrzi josh jedan kurs svlacenja,kacenja,kako li se kaze????Svi po svesku i olovku sunce li vam zarko!!!???
Baba???:Tak'e volim!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Baba???:Ma to meni Misirac na pameti![]()
![]()
!!
Samo ti racunjajBaba???:E pa pošto si mi drugar'ca, od danaske kreČem sas učenje Corel-a, pa Če sve da bidne, em u sliKi em u reči![]()
![]()
!!
NeČem ja moju drugar'cu da zamaram, pa nisi ti ....... Ybt-e, sad nešto raČunjam!!!
Jeste vi primetili da ni jedna riba u ženskom rodu ne može da se iskoristi kao ..... da ono kažemo, pogrda??? Ili grešim???
Štuka
Pastrmka
Ajkula
Deverika
Ajde bWee, pomagajte, dajte bar jednu, ja slabo sas pecanje i ribe stojim![]()
![]()
!!