Samo dopisivanje

• Začetnik teme Začetnik teme msj
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
opijum:
E, izgleda ispade Baba kriv za sve ;) , zaboravimo twigy, idemo dalje :D sad ce se i drustvo skupiti, a i ovde cemo upoznati mnoge :D , glavu gore, bice sve to ok :D ;)

Ma sve je OK OBEJ.Caos evo ja stigoh da se javnem malo,od danas u vasem forumu pa sutra ponovo.Nego napolje kisa pa je malo ruzno vreme. :sad:

I ovde se ljudi mnogo upoznaju,ne trebaju vam posebne teme kao na poznanstvima,...Tachno,..vremenom se provali ko je kakav,posle je lako odluciti da li se upoznati ili ne,...Mnogo nas se upoznalo preko ovog foruma i sve su ok ljudi... :wink: :lol:

opijum:
Cao, drustvo :D , sta ima, kako te? :D Odmorili za vikend, bilo nesto lepo ;)
I ovde pada kisa :-( bas neko sunjavo vreme, ovo samo da se zavuces u kucu, lepa muzika, kuliras.....i lepo ti :D

Ne da sam se izodmaro nego bilo super.Bio sam na kosmaju malo u prirodu i ne je bilo lose :-D

@opijum
gde li si ti videla da sam te nazvao "mali" ne znam
a ja to s njim uvek kad ga "vidim" ovde.(jer mu znam tetku)
nije mi jasno sto tebi to toliko smeta!?
izvini ako sam uleteo izmedju vas. evo necu vise.

pirattik:
@opijum
gde li si ti videla da sam te nazvao "mali" ne znam
a ja to s njim uvek kad ga "vidim" ovde.(jer mu znam tetku)
nije mi jasno sto tebi to toliko smeta!?
izvini ako sam uleteo izmedju vas. evo necu vise.

Ti uleteo izmedju nas :shock: u krivu si skroz :confused: nesto si sve pobrkao, al' ajd' sad , sve je u redu, sad je sve jasno, necu se vise mesati u vase dopisivanje i tetke, cao :D
Da i ne smeta mi nista, ama bas nista ta tetka, ne znam sto bi mi smetala :roll: tetke, svasta pa da mi smeta, ajd' cao jos jednom :D

pirattik:
@opijum
e, slucajno sam naleteo na ovu temu, ovde i ne postam tako da ne moras zbog mene da se stresiras.

E, ovo je sad stvarno smesno, da se stresiram, ma idi begaj, i to jos od tebe, ta molicu lepo, ta nemojte kas'ti :D :D :D , ne brini ti nista, ja se ne stresiram tako lako, a jos zbog tebe, smiri se i uzivaj :D

Back