- Poruka
- 1.071
Da li ste samo-destruktivni? Da li ste takvi samo iz zabave ili su posredi neke ozbiljnije traume? Opišite načine na koje ispoljavate svoju samo-destruktivnost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj da ti ne odgovorim na temu, ali da te pitam to ima li ova tema veze sa onom istotvojnom o, kako ih ti zoveš, "budalama", ljudima koji ginu u rovu, Antifašističkim vijećem narodnog oslobođenja Jugoslavije, bitkom na Neretvi i tzv. ilegalcima?Da li ste samo-destruktivni? Da li ste takvi samo iz zabave ili su posredi neke ozbiljnije traume? Opišite načine na koje ispoljavate svoju samo-destruktivnost.
Aj da ti ne odgovorim na temu, ali da te pitam to ima li ova tema veze sa onom istotvojnom o, kako ih ti zoveš, "budalama", ljudima koji ginu u rovu, Antifašističkim vijećem narodnog oslobođenja Jugoslavije, bitkom na Neretvi i tzv. ilegalcima?
Da li ste samo-destruktivni? Da li ste takvi samo iz zabave ili su posredi neke ozbiljnije traume? Opišite načine na koje ispoljavate svoju samo-destruktivnost.
@realistic razumem te, sam imam jaku savest i emocije (druga prica sto se u zadnje vreme pitam ima li iko nesto od toga) nije samo-destruktivnost ali ovde ma da i u vecem delu sveta, dodje na slicno
Pusim, konzumiram alkohol, unosim masnoce raznorazne u organizam .... zapostavio sam vjezbanje, u zadnje vrijeme cesto postam na pdf Politika ... i. tako ... ako dozivim 50-u bice dobro![]()
Realno najgora stvar od svih...Zavisi. Ne pravim neke zivotne promene iako bi mozda trebao. Tipa umesto da radim na samopouzdanju, da budem otvoreniji, komunikativniji, ja uvece spicim 4h na video igre, serije, stripove ili tako nesto.
Zona komfora je cudo.
Čovek je destruktivan iz potrebe i dosade.
Samodestruktivnost nastupa kada podsvest ne prihvata,
destrukciju prema drugima i okreće je prema sebi.
Bezizlaznost opcija kojih je čovek svestan čine samodestrukciju
novim izborom.