Samo-destruktivnost

-Slabo spavam.Budem kao zombi ponekad ali gotovo uvek ispunim dogovore/norme/ugovore/rokove i to sve.
-Prestao sam da lažem u kritičnim situacijama.Koliko god učen da je to pravi potez-rezultati govore drugačije.
-Počeo sam da pijem solo.Nisam se navukao i nadam se da neću,do sada sam par puta sebe uhvatio u tome.
-Slab sam karakter i to se najlakše uoči na ishrani.Držim se dalje od droga,navuk'o bih se na loš dop sigurno.

Da li ste samo-destruktivni? Da li ste takvi samo iz zabave ili su posredi neke ozbiljnije traume? Opišite načine na koje ispoljavate svoju samo-destruktivnost.
Aj da ti ne odgovorim na temu, ali da te pitam to ima li ova tema veze sa onom istotvojnom o, kako ih ti zoveš, "budalama", ljudima koji ginu u rovu, Antifašističkim vijećem narodnog oslobođenja Jugoslavije, bitkom na Neretvi i tzv. ilegalcima?

Poslednja izmena:
Čovek je destruktivan iz potrebe i dosade.

Samodestruktivnost nastupa kada podsvest ne prihvata,

destrukciju prema drugima i okreće je prema sebi.

Bezizlaznost opcija kojih je čovek svestan čine samodestrukciju

novim izborom.

Ja mislim da nisam samo-destruktivan, ali imam preteranu savest i emotivan sam. Ne uspevaju, ali se ljudi trude onako momacki da mi sve otezaju, ili pokvare. Okruzen banditima, prevarantima, jadnicima, lazovima... Sta ocekivati od svega toga? Ima li ispravnih ovde jos? Sve ludo, zlonamerno, komunikacija je vredjanje ustvari... Sve lepo ti napadaju i kvare. Nemam potrebu da se selim odavde, jer se snalazim ok, ali ljudi su katastrofa i oni ce me mozda i oterati.

@realistic razumem te, sam imam jaku savest i emocije (druga prica sto se u zadnje vreme pitam ima li iko nesto od toga) nije samo-destruktivnost ali ovde ma da i u vecem delu sveta, dodje na slicno

Zavisi. Ne pravim neke zivotne promene iako bi mozda trebao. Tipa umesto da radim na samopouzdanju, da budem otvoreniji, komunikativniji, ja uvece spicim 4h na video igre, serije, stripove ili tako nesto.
Zona komfora je cudo.

Pusim, konzumiram alkohol, unosim masnoce raznorazne u organizam .... zapostavio sam vjezbanje, u zadnje vrijeme cesto postam na pdf Politika ... i. tako ... ako dozivim 50-u bice dobro :D

:lol:

- - - - - - - - - -

Zavisi. Ne pravim neke zivotne promene iako bi mozda trebao. Tipa umesto da radim na samopouzdanju, da budem otvoreniji, komunikativniji, ja uvece spicim 4h na video igre, serije, stripove ili tako nesto.
Zona komfora je cudo.
Realno najgora stvar od svih...

- - - - - - - - - -

Čovek je destruktivan iz potrebe i dosade.

Samodestruktivnost nastupa kada podsvest ne prihvata,

destrukciju prema drugima i okreće je prema sebi.

Bezizlaznost opcija kojih je čovek svestan čine samodestrukciju

novim izborom.

Ovo je zanimljivo:think:Za nastavak sam u fazxonu djene/djene al za neprihvatanje msm da si pogodio,mada realno to je razlog manje vise svih i svacijih problema,to sto neko nesto ne zeli da usvoji kao istinu,tj ne moze da se pomiri...

Back