Samo da vam kažem...

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mackica ns:
Najburnija godina u životu... Znate najvažnije stvari koje su mi se desile, i bez kojih ne znam da li bih preživela... Jer bilo je strašnih:( Nisam to još ovde rekla - jedno veče je umro neko ko mi je mnogo značio, sledeće jutro sam saznala da sam trudna. Život je čudo.

Kad se sada setim istog dana i perioda prošle godine, ne mogu da verujem... Kao da je bilo pre minimum deset. Mnogo sam porasla8-) A ukapirala kako ustvari pojma nemam; o milion stvari:?
jbt mackice i kod mene je bilo skoro isto.imali smo smrt u porodici i 10-ak dana kasnije saznam da sam trudna :?

HRONOLOSKI:
Zavrsila faks. :)
Zaljubila sam se al' to bi nekako da izbrisem iz memorije, mada je, je l', ipak bitno... :?
Zaposlila se. :)
Razocarala se u Jelenu neopozivo. :(
Ukrali mi mob. :(
Dobila povisicu. :)
Upisala postdiplomske. :)
Kupila TV. :)
Polozila voznju. :)
Vozila 110 na cas. :lol:
Dobila opomenu pred utuzenje za vracanje studenskog kredita! Smrc!
Dobila dvanaestu i trinaestu platu danas. :D

P.S.
Upoznala dvoje forumasa. :lol:
Stekla par novih drugarica. :)
Stekla par novih drugara. :)
Proputovala dosta gradova u Srbiji.
Bila u par vezica koje su sa danasnje tacke gledanja visak u istorijatu moje ljubavne biografije. :lol:
Naucila mnooooogo toga i na planu posla, i na planu faksa, i na licnom planu. Kao retko koje godine do sada.

Bila mi je teska godina. Ali kad se sve sumira i stavi na "papir", ipak vidim da je bila i veoma uspesna. Umal' mi suze ne krenuse.

e da, i meni je bio buran... huh...:lol: :lol: :lol: :lol: evo, ja necu da rezimiram..zabole me..presabirala sam se cele godine.. a sto ovo, a kako ono..a zar tako, a jel dobro..a boli, a kuku...trazicija prve raspustene godine, shtash:mrgreen:

ma volim bre svoj zivot..vise nego ikad..eto..to je zakljucak, moj, za mene..za 2005.;-)

2005 mi je bila relativno uspesna, mada je moglo i mnogo bolje. Da sam znala neke stvari koje sada znam, drugacije odluke - u poslovnoj sferi bih donela.
Jednu stvar koja se tice odnosa sa ljudima bih drugacije uradila, no to je ipak bila velika lekcija za mene i zbog toga je dobro sto se desila bas na nacin na koji jeste.
Putovala sam tri puta
icon_cool.gif
, od toga jednom u inostranstvo(a mogla sam jos dva puta
icon_cool.gif
)
Bila sam srecno zaljubljena oko 2 meseca sto je o.k.
Bila je ovo godina nekoliko velikih lekcija za mene.

Back