Samo da se pofalim...

• Začetnik teme Začetnik teme Vragolasta Amfibija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bohemi:
Malo li je reci da sam ljubomora?! :sad: Ajde vodi i mene, bas bi mi cucnulo, ako nista manje , a ono zbog posla...My english is good!!! But, I would like to see England!!!!!!!!!
but i m going to Scotlaaaaaaaand :( but i will land shortly in London,just to change the plane.
omg,,,i have such a problem in understanding their scottish accent !!! like i m listening to Germans !
if you ever apply for a visa,you skills of knowing english will help you a lot.

nose ih prilikom nekih svecanosti pa cak i fudbalskih utakmica.
te suknje se zovu kiltovi a materijal od koga su napravljene se zove tartan.
svaka porodica tj klan ima svoju boju i saru (svi su karirani) tartana tj kilta sto znaci da nisu svi ili nasumicno birani.

eto...

...Pre 2 godine bila u Glasgow-u.Grad veliki , industrijski, videla mnogo interesantnijih. Zato je Edinburg prelep. Kao iz "Hari Potera"- uostalom spisateljica je odatle te je inspiracija bila na dohvat ruke!
Škotski naglasak- očajan.Razumeš svaku treću-četvrtu reč, pa onda sklapaš rečenicu u glavi(šta je Škot hteo da kaže...???)
Cene-na prvi pogled-i nisu toliko strašne. Na drugi shvatiš da nisu u pitanju EVRIĆI nama tako bliski- no funte. I to engleske. A onda ti se smešak izgubi sa lica.
Škoti ljubazni ali hladni.
Srećan boravak!

Vragolasta, evo, i ja da se poFalim, početkom septembra putujem u London...konačno, i ja da vidim bela sveta, a Londra mi je odavno meta! ;) :-D
Biću ''kraljičin gost'', i obećavam da ću joj za vreme doručka pričati o forumašima i o mojoj najmilijoj Krsti...:-D 8)
Sa srećom, možda se i vidimo?! :roll: 8) :arrow:

:) necu da te plasim...Danas je u Londonu oko 32C prekljuce je bilo 36C...ovo je najtoplije leto u zadnjih 10 god.Ovde leto obicno traje(pravo leto) 15-tak dana a letnja temperatura je obicno do 25C.
Skotska je uvek hladnija za 6-7 stepeni.
Nisam boravio u Skotskoj,samo sam prolazio,ali po onom sto se prica,to je najlepsi deo UK..
Cesto cujem da ljudi upravo tamo odlaze da se odmore na nekoliko dana....
Ako vec budes dolazila,obavezno poseti i London,bice ti to lepo i nezaboravno iskustvo...Dobro nam dosla..:)

Back