ТТТТ
Aktivan član
- Poruka
- 1.877
Ех, да је Атавизам овде певали би заједно, овако морам сам.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma kakvi , cuj rusi i turci lol...to i nije ni zanimljivo cak , nema turaka u, šta ja znam, 2-3 dana
Rusi vs Nato e to bi bilo nešto![]()
kad je rat, ako nije atomski imamo mogucnost hemijskog i bioloskog
mislis da je nekome onda do kocke
hrane oko tebe oliko hoces, a nejestiva
vode koliko hoces, a ne smes da je pijes
koja crna berza bi donela profit? kocka ili nesto drugo?
Па јес'.
koliko ste spremni na eventualnu situaciju i koliko mislite da ste sposobni da organizujete zivot i prezivljavanje sebi i svojoj porodici
Ех, да је Атавизам овде певали би заједно, овако морам сам.
evo ti je na vernim forumasima![]()
Dive, kocka, prostitucija, droga, alkohol, cigarete, to su ti najsigurniji biznisi upravo zato sto se desavaju i svim mogucim vremenima i nevremenima.
Ti ozbiljno mislis da je ljudima hrana bitnija od toga?
Ahahahahahahahahahahahahahaha.
Ahahahahahahahahahahahahahha.
Ahahahahahahahahahahahahahahaha.
A i inace, hrana bi bila nejestiva samo u vasim snovima. Sta ti mislis kako jedu u okolini Hirosime?
Znas, secam se jednom kada sam slusao lika koji cita Mekarturove memoare. Kaze, Japanci u okolini Hirosime posle atomke, borili se da nastave sa poljoprivredom i prezivljavaju, pa je on licno gledao kako djubre njive svojim go.vnima.
Sranje radja cvrsce ljude, tj. ispliva na povrsinu ona prirodna snaga.
Ili se skroz slomis, tj. ispliva na povrsinu slabost koju si ionako nosio duboko u sebi.
Sto vece sranje, to se vise uklanjaju maske i odbrambeni mehanizmi.
Sranje je eto idealno za vas zene, posto ste ionako zesci teletabisi sto se tice procene muskaraca- sranje od rata bi vam pomoglo da vidite koji muskarci su vam jaci, a koji slabiji, koji su spremni da vam se daju, a koji to nisu sposobni, ili nece. Prirodna selekcija bi vam onda bila bolja. Eto ti klasican primer kako su ljudi i drustva prezivljavali sva sranja.
Ne kukajte vise kao tetke neke kada krenu sranja.