Samo da kazem i odo

Kazite realno, kad se dvoje vole, nije li ta zelja za detetom jedan od dokaza te ljubavi?
Koliko vas jd osetilo tako nesto, samo sto se mnogi ustezu i razum preovlada... A ovo dvoje se prosto prepustilo tim emocijama koje ih trenutno
drze.
Razumem ih ali ne podrzavam jer ko zna da li ce te emocije postojati i sutra. To je mozda samo zaljubljenost, koja biva jaca sto vise protivnika ima.
Treba ubaciti i razum. Prvo se srediti, biti siguran (donekle, jer covek nikada nije u potpunost siguran) u ljubav pa onda praviti jos dece.

Kazite realno, kad se dvoje vole, nije li ta zelja za detetom jedan od dokaza te ljubavi?
Koliko vas jd osetilo tako nesto, samo sto se mnogi ustezu i razum preovlada... A ovo dvoje se prosto prepustilo tim emocijama koje ih trenutno
drze.
Razumem ih ali ne podrzavam jer ko zna da li ce te emocije postojati i sutra. To je mozda samo zaljubljenost, koja biva jaca sto vise protivnika ima.
Treba ubaciti i razum. Prvo se srediti, biti siguran (donekle, jer covek nikada nije u potpunost siguran) u ljubav pa onda praviti jos dece.

Niko ne može biti siguran u budućnost, možeš biti siguran u ono što osećaš ili ako hoćemo terminom "razuma" to iskazati - recimo jednostavno u sebe.... ja mislim da je to dovoljno za sve akcije koje želiš da preduzemeš, u ljubavi, poslu, šta god....

Bez od singl mame. Ona tebe ne moze voleti. Vec je naucila jednu ljubav, dete i detetov otac. Ti si tu druga prica koja nikada nece doziveti ono sto je prva. Tvoja uloga ce jedino biti da u svemu budes drugaciji gde je prvi u njenim ocima napravio gresku.

Bez od singl mame. Ona tebe ne moze voleti. Vec je naucila jednu ljubav, dete i detetov otac. Ti si tu druga prica koja nikada nece doziveti ono sto je prva. Tvoja uloga ce jedino biti da u svemu budes drugaciji gde je prvi u njenim ocima napravio gresku.

Kako si ti surov i ogranicen!

- - - - - - - - - -

Niko ne može biti siguran u budućnost, možeš biti siguran u ono što osećaš ili ako hoćemo terminom "razuma" to iskazati - recimo jednostavno u sebe.... ja mislim da je to dovoljno za sve akcije koje želiš da preduzemeš, u ljubavi, poslu, šta god....

Da, zato kazem da se treba imati bar nesto. Bar da pocnu zivot udvoje, tj utroje sa njenim detetom.
Meni je zao te zene, da ne dozivi jos jedno razocarenje.

Kako si ti surov i ogranicen!

- - - - - - - - - -

Da, zato kazem da se treba imati bar nesto. Bar da pocnu zivot udvoje, tj utroje sa njenim detetom.
Meni je zao te zene, da ne dozivi jos jedno razocarenje.

rizik razočarenja uvek postoji i u najidealnijim odnosima..... to je opet onaj strah od budućnosti..... a strah parališe....

ali vidi, kad kažem da treba imati vere u sebe - to istovremeno znači da si spreman da deluješ, pa je za očekivati da ćeš "imati bar nešto" ...

Naizgled idealni brakovi se raskidaju zbog neke trece osobe, i zivot ide dalje.
A on kaze da ce toj zeni prvi muz uvek biti na prvom mestu i da u njenom zivotu, maltene, nece vise biti mesta za nekog drugog, taj drugi ce uvek biti u senci prvog muza. Ok dete, ali bivsi muz?
Ljudi se regenerisu, ko ume da voli nije vazno da li je prvi ili ko zna koji put. A iz ove price zakljucujem da je ljubav obostrana.

Mozda nece biti u senci ali ce sigurno imati stalne trzavice zbog njenog bivseg muza jer su muskarci dosta osetljiviji kad je u pitanju novi partner njihove bivse zene, muskarci ne vole da se drugi muskarac priblizava njihovom detetu.
Kad bi ovaj prestao da bude darezljiv polako bi i njena ljubav nestala.

Hoces da kazes da ta zena ne treba vise da voli i bude voljena samo zato sto ima neuspeli brak iza sebe??
Zezas.
On je rekao da je ona njemu idealna, sta sa tim? Treba li da bude devica da bi bila idealna.
Mi ne znamo ko je koga tu ostavio, tako da ne znamo ni koliko ce njen bivsi biti osetljiv na novog muskarca u njenom zivotu.

Samo ne znam koliko tu moze da bude ljubavi s njene strane posto je pre samo nekoliko godina rodila dete jednom muskarcu a sada se opet toliko zaljubila da je vec pozelela dete sa drugim...

- - - - - - - - - -

A sto se tice prava na ljubav razvedenih osoba sa decom, pa naravno da imaju pravo na ljubav, ali retko ko hoce slicnog sebi, svi traze slobodnog bez obaveza te vrste...

Samo ne znam koliko tu moze da bude ljubavi s njene strane posto je pre samo nekoliko godina rodila dete jednom muskarcu a sada se opet toliko zaljubila da je vec pozelela dete sa drugim...

- - - - - - - - - -

A sto se tice prava na ljubav razvedenih osoba sa decom, pa naravno da imaju pravo na ljubav, ali retko ko hoce slicnog sebi, svi traze slobodnog bez obaveza te vrste...

a pa iskusno je to ,vidis natasu beklavalac sve bolje glumi samo nismo mi sa strane naivni

Hoces da kazes da ta zena ne treba vise da voli i bude voljena samo zato sto ima neuspeli brak iza sebe??
Zamena teza!

Upravo osoba (bez obzira na pol!) koja ima neuspeli brak iza sebe ne bi trebalo da srlja u novo pravljenje dece. Koliko vidim većina učesnika u raspravi smatra da se iza te silne žurbe nešto krije.

(To skriveno je najčešće isključivo finansijsko-materijalne prirode!)

Sasvim pogresno shvatanje...

Prvo, pricu jeste ispisao klon, ali je realna. Osnova ovakvih su ego, predrasude i neiskustvo.

Ta zenica sa detetom je cak odgovornija od mnogih koje cekaju od mame da ih izdrzava,

ali prvo ima seljacko predubedjenje vrednosti, strah od samoce i osecaj neuspeha,

pa srozava vrednost ljubavi na jos malo sexa dok ne omatorim ili trazim detetu oca.

I naravno sasvim neuspesan lik je ovaj sto trazi podrsku za nesto sto je vec odlucio

i realno ima sve argumente da moze da to ostvari.

Samo mu fali podrska foruma....ili jos gore

smeta mu familija....

pa kako da odlucujes za tu porodicu koju pravis, ako moze familija da ti se mesa?

Mozda je bolje da ti sacekas da odrastes i ona da se malo koncentrise i nadje sve rupe i rupice,

i jos malo sazri kao covek....

nego da pravite jos jednu neuspesnu porodicu sa dvoje troje i kusur dece.

Back