samo da devojke, zene i starije dame, muskarci-STOP!!!

• Začetnik teme Začetnik teme devojka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

srednjoskolka:
devojka:
Cao zenski rode!!!
Imam pitanje :
kako se osecate kad imate menstruaciju, i da li ste nervozne, ili vas boli stomak, muka...
I muski to naravno ne razumeju,ili nije tako?
mislim da razumete sta ocu reci...
hvala na odgovorima

osetljiva sam,nervozna i placem.

8) 8) 8) Places gore slano, a dole kecap. :P :P :P

devojka:
Cao zenski rode!!!
Imam pitanje :
kako se osecate kad imate menstruaciju, i da li ste nervozne, ili vas boli stomak, muka...
I muski to naravno ne razumeju,ili nije tako?
mislim da razumete sta ocu reci...
hvala na odgovorima

meni nishta :) nekad me zaboli stomak 1-2 dan :( ali to prodje (pomaze recimo shetanje!). moguce da sam nervoznija pred m. i osetljivija ali nisam sigurna. eto. mislim da fizicka aktivnost pomaze ! (mislim pre toga, ako neko ne moze u toku) samo ne previse da ne nestane.

Anonymous:
MRZOVOLJNA:
PAR DANA PRE NEGO STO DOBIJEM IMAM NEVIDJENE GLAVOBOLJE.KADA DOBIJEM STOMAK ME BOLI NEIZDRZIVO.IMAM SVIH 7 DANA.UZAS,MRZIM TO.STO SE DECKA TICE,RAZUME ME,UVEK JE TADA UZ MENE!

auu.. da nije to put za migrenu.. migrena se javlja periodicno!

ma nema sanse fizicka aktivnost, bar kod mene, jer me sve razvaljuje i nemogu da skacem...

Back