M
Mileva
Gost
pa...
bolovi su neizbezni kao i mucnina
bolovi su neizbezni kao i mucnina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgubljena:Kapris:Eh, ja nekoliko dana pre nego što dobijem sam uzasno osetljiva... ma nenormalno nešto. Ili krajnje razdrazljiva... ijaoooo... ma muke su to! Il' bih plakala, il' bih se svađala...
Ovo i jos bih dodala da me uhvati veliko spremanje, stalno bih nesto cistila po kuci.
srednjoskolka:devojka:Cao zenski rode!!!
Imam pitanje :
kako se osecate kad imate menstruaciju, i da li ste nervozne, ili vas boli stomak, muka...
I muski to naravno ne razumeju,ili nije tako?
mislim da razumete sta ocu reci...
hvala na odgovorima
osetljiva sam,nervozna i placem.
devojka:Cao zenski rode!!!
Imam pitanje :
kako se osecate kad imate menstruaciju, i da li ste nervozne, ili vas boli stomak, muka...
I muski to naravno ne razumeju,ili nije tako?
mislim da razumete sta ocu reci...
hvala na odgovorima
MRZOVOLJNA:PAR DANA PRE NEGO STO DOBIJEM IMAM NEVIDJENE GLAVOBOLJE.KADA DOBIJEM STOMAK ME BOLI NEIZDRZIVO.IMAM SVIH 7 DANA.UZAS,MRZIM TO.STO SE DECKA TICE,RAZUME ME,UVEK JE TADA UZ MENE!
VictorySun:pa zivot kje to zene zivot, i tako ce nam biti dok ne dodjemo u klimax, e onda cemo zaliti sto je nemamo tako je to sa ljudima...
Anonymous:MRZOVOLJNA:PAR DANA PRE NEGO STO DOBIJEM IMAM NEVIDJENE GLAVOBOLJE.KADA DOBIJEM STOMAK ME BOLI NEIZDRZIVO.IMAM SVIH 7 DANA.UZAS,MRZIM TO.STO SE DECKA TICE,RAZUME ME,UVEK JE TADA UZ MENE!
auu.. da nije to put za migrenu.. migrena se javlja periodicno!