Sami u 40+ i bez dece

Nista konkretno nisi napisao da bi opovrgao moje krajnje logicne tvdnje.Nista nisi rekao eto. Nisam ja protivnik Astrologije,svako ima svoju zabavu.Protivnik sam sujevernih ljudi koji bi radije sedeli kuci jer im u natalu pise u nekoj kuci da ce im klavir pasti na glavu ako izadju napolje ili sta vec.A takvi ljudi su uglavnom neobrazovani i neznalice bez KONKRETNOG zivotnog iskustva.Najlakse je palamuditi.To je barem lako.
Upiši svoje podatke ako ne ovdje javno,onda u privatnoj poruci.Da vidim tvoju natalnu kartu i kažem par riječi o tebi.Ako budeš hrabar da ostaviš istinite podatke.Pa da pričamo onda.
Iako po svemu pročitanom iz tvojih objava stičem utisak o tvom jako ograničenom poznavanju osnova tradicionalne astrologije.Najmanje želim da neko svoje poznavanje astrologije dokazujem tipovima koji ni ne poznaju temu da bismo dalje raspravljali.I na ovom forumu sam već sretao takve tipove.Samo nastavite da ne vjerujete u to,nikakav problem nemam s tim sve dok se ne počne lupati po astrologiji samoj.O nama kao onima koji pokušavaju da tumače karte ima pravo da kaže svak iz svog iskustva.Ali za sakupljenu riznicu znanja kojoj se ti i većina sličnih nijeste ni primakli da je pogledate bliže nemate pravo da dajete sud.To s vama i pričom o TA je u neku ruku i komedija.Gotovo kao u onoj Zmajevoj pjesmi o šestorici bez vida koji su opipavali slona.

Da bi usli u brak i imali decu morate biti hrabri i spremni na odricanja u korist drugih.

Ukratko, da bi oni ziveli bolje vi morate da zivite losije.

Na to mnogi ljudi nisu spremni. Posto vreme leti, onda samo jednog dana u ogledalu pogledate u lice usamljenog starca ili starice.

Samoca je nekom sudbina.Cak oni koji su bili sami cijeli zivot i uzivali u tome,u starosti pozele partnera al jbg previse kasno.Opet imas parove koji cijeli zivot zive zajedno a nemaju djece,nije ni to toliko lose,nemas djecu al imas nekog i opet ti parovi su super iskreno se vole,a kad imas djecu sva ljubav se podredi djeci,da pitanje je veliko koliko tu ljubavi ima izmedju muza i zene,ako je uopste i ima.Ljubav postoji za drugog,al kad zenite zenu ili udajete za muza, sta je ono sta vise zelite,da vjencate se za osobu zbog djece ili da se vjencate za tu osobu zato sto nju volite samo zbog nje same.U braku uvijek neko gubi ljubav da bi je onaj drugi dobio.

Poslednja izmena:

Back