САМИ СЕБИ ДОДЕЉУЈУ НАГРАДЕ = КИКИРИКИ ДРУШТВО

Ало, бре, људи шта вам је. Па нека тај смрад Ђорђевић ПОКАЖЕ СВОЈУ ДИПЛОМУ па да видимо шта је по струци. Какав "социолог религије", или негде кажу "познавалац" а неки овде опет кажу да је "професор књижевности" - ПА ТО ЈЕ СМЕЈУРИЈА. Тај лик је НАЈОБИЧНИЈИ КОМУЊАРСКИ МАСОВИК и МАРКСИСТА и ништа друго.
Нека каже колико је година био члан СКЈ и на каквим је све функцијама био!!!!!!!!!!!!!! Он ће да ми "приповеда" о религији. Срамота!

stvarno me čudi, da ti.prethodno nisi proverio njegovu diplomu, pa da ga tek onda, kada ti odobriš, predlože za nagradu.
********************************************************************************************************
Питам се хоће ли неко најзад изнети праву и прецизну биографију маторог скота Мирка Ђорђевића - хоће ли неко обелоданити да је у питању олињана комуњара и бивши професор марксизма из Ниша - који је оданде збрисао и населио се у Војводини. Хоће ли неко објаснити колико је пута та матора издркотина мењала своје "занимање" - и где је он то ЗАВРШИО ШКОЛУ И КОЈУ Е ДА БИ ДОБИО ЗВАЊЕ "СОЦИОЛОГ РЕЛИГИЈЕ".
******************************************************************************************************
Mirko Đorđević je veliki poznavalac religije ,naravno pored Vladete Jerotića,i sasvim je normalno da ga eremita ovako ("POBOŽAN "pa još u vreme POSTA) kritijuje,rečnikom tipičnim za pripadnjke zilotske "misionarske škole" gde ih uče da bar 5 minuta svako jutro MRZE IZ SVE SNAGE svakoga ko bi se "drznuo" da kaže nešto lepo o ČOVEKOLJUBLJU i da pri tom ne misli isključivo na srbe pravoslavce iz crkve sv,Aleksandar Nevski

eremita
Filip David,(хехехе, вратио се Чивутин у Србију)

Међу глумцима ми је један од највећих бисера Бранка Петрић-Фехмију.........ахахаха......нис� � смели Шиптару па дали њој.........мајкоооооооо.........
*********************************************************************************************************************
Mirko Djordjević.....
.....najveća mu je mana što ne podržava ovakve licemere
eremita FARISEJ prvog reda

Back