Same sebi na prvom mestu...

Julian_Duranona:
Ne, ne zovite me... nikad vam vise necu doci
Ni kada padaju kise?
Ni kad te tuga svlada?
Ni kad ti lose ide?
Nikad, nikad vise?

NE, NE, NE CINI NAM TOOOOO (tu sad ide muzicki solo, pa onda opet hor forumskih devojcica ponavlja ovo napisano velikim slovima... U pozadini LePiaf - :) - plesnim korakom se priblizava napred...)

Zorab, oprosti mi... ovaj put, zauvijek...
(povlacim se sa scene, svi se povlacimo, LePiaf i devojcice prestaju da pevaju; samo jedan spot ostaje da svetli... i na binu stupa zvezda veceri, Balkanac na vrhu piramide - Semir Osmanagic!)

20051031185134-piramidevisocicaweb-jpg

e, hvala za Semira (Mijauuuuu! I doslovno je na vrhu piramide. Koju je sam otkrio. Kao prapocetak civilizacije. Ha, nisam li ja govorila ko je superiorno musko? Hvala na dokazu u slici. Hvala na lepom pozdravu.)
Ne, ne odgovaraj, sada kada si otisao sa ove teme...
Jedino ako imas neki problem.
Sa kojim ne znas da izadjes na kraj.
I ne zelis da cekas da sve prekriju ruzmarin, snjegovi i sas, i ne zelis da se o tebi misli (na forumu) da si kopile i ... ....
Tada se vrati... ( el' ide sada ono "da ostarimo zajedno"?)

zorab:
e, hvala za Semira (Mijauuuuu! I doslovno je na vrhu piramide. Koju je sam otkrio. Kao prapocetak civilizacije. Ha, nisam li ja govorila ko je superiorno musko? Hvala na dokazu u slici. Hvala na lepom pozdravu.)
Ne, ne odgovaraj, sada kada si otisao sa ove teme...
Jedino ako imas neki problem.
Sa kojim ne znas da izadjes na kraj.
I ne zelis da cekas da sve prekriju ruzmarin, snjegovi i sas, i ne zelis da se o tebi misli (na forumu) da si kopile i ... ....
Tada se vrati... ( el' ide sada ono "da ostarimo zajedno"?)
Ne, zorab, ja sada dolazim... sto dukata donosim.
Naravno da sam tu... Iz it sejf? Sigurno da je sigurno... vi mislile ja glup kad sam prognozirao da ce da izbije svadja zbog ove teme? Eeeeeeeeee... nista vi ne znate. Opcinjena je dobila embargo na upotrebu interneta i jos kojekakve sankcije... to vam ja kazem, ove mi cigare.

@lyriza
Ne sekiraj se ti za zorab... Voli ona mene na svoj, dinaroidan nacin. Brani me pred drugima, ali samo ona ima pravo da me bije.

Pi' kakva si... a za kasmirsku maramu ne pitas?
Dobro, daj da jedem!
Sve hocu da te pitam, sta ti je ono nekidan bilo u rerni (pazi, "rerna" - kako to perverzno zvuci) ... bas sam se uzbudijo onako na nevidjeno. Dovoljno je bilo da napises da ostavljas Forum da bi proverila kako napreduju tvoje obaveze.

Juliane, ne bih htela da se ovo pretvori u caskanje kojim se kvari tema.
Dakle, odgovoricu ti iskljucivo kao osoba koja samu sebe stavlja na prvo mesto. Sama sam odlucila sta da pecam, sama sam proveravala da li je peceno, licno sam dozvolila da svi jedu... pecene jabuke poprskane konjakom (originalnim, brandovskim) sa suvim grozdjem, secerom i prezlom.Preklopljeno al folijom!
Ja sam ta koja je ljustila jabuke, ja sam ih evo ovim rukama sekla na kriske, ja sam svojim sopstvenim okom odmeravala koliko ostalih sastojaka da sipam!
Da li se secas filma "Lepota poroka"?
Ja odlucujem koji dezen maramice prekriva mi belo lice!

Na kraju (ovo se obracam "ostalima"), je l' ima neko neki problem, pa da resavamo?

Zorab, zasto bi se nasim caskanjem pokvarila tema? Pa tema upravo govori o sledecem:
opcinjena_zvukom:
Zasto ne bi postojao jedan mali kutak, gde cemo se posvetiti sebi...Posavetovati jedna drugu...ispricati se...onako, ko uz kaficu :)
Ima li zainteresovanih za qckanje...ili da trazim drustvo na drugom mestu :)
Dakle, ovde smo se ti ja posvetile jedna drugoj. Same sebe smo stavile na prvo mesto... oko nas nista ne postoji; samo ti i ja.
Povodom tvog prethodnog posta, pod uslovom da sam zlonameran, mogao bih da primetim da ti se potkrala podsvesna greska... "sama sam odlucila sta da pecam". Ali kojekakvi lekari duse bi to analizirali, a ne ja.
Nemas pojma koliko cenim to sto si pravila u rerni... na svu srecu, posto nista od toga nije za mene, jer ja nisam bas ljubitelj slatkog... osim u specificnim situacijama.
Secam se filma... i secam se maramice. Zasto mi to pominjes? Nesto si odlucila...?

Julian_Duranona:
Zorab, zasto bi se nasim caskanjem pokvarila tema? Pa tema upravo govori o sledecem:

Dakle, ovde smo se ti ja posvetile jedna drugoj. Same sebe smo stavile na prvo mesto... oko nas nista ne postoji; samo ti i ja.
Povodom tvog prethodnog posta, pod uslovom da sam zlonameran, mogao bih da primetim da ti se potkrala podsvesna greska... "sama sam odlucila sta da pecam". Ali kojekakvi lekari duse bi to analizirali, a ne ja.
Nemas pojma koliko cenim to sto si pravila u rerni... na svu srecu, posto nista od toga nije za mene, jer ja nisam bas ljubitelj slatkog... osim u specificnim situacijama.
Secam se filma... i secam se maramice. Zasto mi to pominjes? Nesto si odlucila...?

Htela sam da budem (eto, kad covek nije spontan) forumski politikal-korektna, a ispala podsvesna greska o pecanju. Evo, obecavam da necu ukljucivati rernu pre sedanja za komp (u podsvesnoj nadi da cu upecati nekog socnog Ivicu). Ali, cud je zenska smijesna rabota...
Maramicu pominjem da bih istakla svoju emancipovanost.
U svakom aspektu zivota jedinke. Takva sam, pa to ti je!
S tim u vezi (sada se vracam u glavnu struju teme) ja se ne bih nervirala ako moj dear ne oljusti krompir. Sama bih uzela krompir, nozic, vanglu s 'ladnom vodom, a on - nek pukne od jeda!

Back