Sama u postelji sam.San nece na oci.Osecam jezu na svojoj kozi....bash kao da je neko shirom otvorio prozor pa je od spolja ushetao hladan zrak.Brzim pokretima navlacim pokrivac na sebe.....Osecam njegovu hladnocu....Zashto te nocas tako trebam,zashto sam sama.....Veceras posebno i tako snazno zelim tvoju blizinu,tvoj nezan dodir....Zelim cuti tvoje disanje pored mene,lagano nogom dotaknuti tvoju.......Uvijajuci pokrivac oko sebe josh vishe se skupljam u postelji i dalje mi je hladno.....Trebam te nocas ljubavi moja....tako te trebam......Ponavljam to u sebi kao da se zelim uspavati.Uspevam u tome i polako tonem u san.....Za sobom zatvaram josh jedan dan.Osecam kako me neka tajanstvena toplina dodiruje.Da li je od pokrivaca ili polusna?Nemam snage razmishljati o tome...opushtam se.....Moje ruke vishe ne stiscu pokrivac onako grcevito kao pre,moje telo napushta grc straha i samoce.........Osecam ti si tu,nisam vishe sama.....Doshao si ljubavi moja......Znao si koliko te trebam veceras....sada i uvek.......Polako otvaram oci.....Pogledom milujem tvoj lik.....U ocima ti je toplina,na usnama osmeh....osecam svaki tvoj pogled....Probija kroz pokrivac i zari moje telo.....Saginjesh se....osecam nezan dodir tvojih usana.....U tvom dahu osecam svez miris....Cela soba mirishe na ljubav....Zavesa zadrhti,prozor se zatvori.....To je strast ushla.....Pushtamo jednu i drugu neka zavladaju nama.Toplina ispunjava celo moje bice.Osecam te svakom svojom porom....Drhtim od zelje ali ne zelim zuriti.....Sada kada si tu zelim te imati dugo i dugo,polako........Ne zelim ti odkriti koliko si mi nedostajao......koliko si mi trebao....Odkrij to sam.....Laganom kretnjom povlacish pokrivac.....nashom ljubavlju tkan.....Izaziva dodatno uzbudjenje dok klizi mojim grudima.....Uzivamo u ovom nashem sporom...smirenom ritualu dok jedno i drugo izgaramo od zelje......Nezno me milujesh..Osecam tvoje tople,nezne ruke na grudima.....Ljubish mi bradavice jednu pa drugu.....Nezan dodir usana izludjuje moje misli.....Jednostavno gubim razum....Nishta nije vazno u tom trenutku......Postojimo samo ti i ja i nasha ljubav....Ne zelim da ishta pokvari lepotu trenutka...car davanja i primanja.Zelim samo tebe,a i ti mene....osecam to,vidim,znam.......Ustajesh,skidash se.....Radish to polako i odmerenim pokretima....Uzivash u tome....Znash da te gledam.....Upijam svaku tvoju kretnju....hvatam svaki tvoj pokret....Svaki trzaj na tvom telu u meni budi ludu zelju da skocim da te povucem ka sebi....Besramna da ti uvijem ruke oko vrata,da skinem taj nezan osmeh da izazovem divljaka u tebi......A,ti kao da vidish sve shto se dogadja u mojoj glavi.....Znam prepoznajesh svaki moj trzaj,citash govor mog tela,a opet uzivash u tom slatkom mucenju....Prihvatam te takvog....pocinjem i ja uzivati u tome jer znam da cesh za trenutak biti samo moj.....Naslonjena na ruku gledam te kako slazesh svoju odecu.....I to radish smishljeno jer znash koliko me to izludjuje......Sporim korakom prilazish postelji,a ja te gledam.....Da,to je to vitko telo mushkarca kojeg volim.....Povlacish celi pokrivac......kleknesh kraj postelje.....Rukom klizish celom duzinom mog tela......Ispravljash moju lagano savijenu nogu.....Zelish zaustaviti svaki moj drhtaj ali ne uspevash......A,kako i bi kada te tako snazno i neizdrzljivo zelim......Osecam slatku bol....osecam kao da cu te poceti moliti ako me i dalje budesh izludjivao svojom sporoshcu......Tako to radish jer znash da smo posle dve vatre spojeni u jedan plamen.....Volim te upravo zbog toga jer znash kako mi trebash ugoditi.....Lezim ispred tebe potpuno spremna....osecam te u preponama....udishem miris strasti i ljubavi....miris ceznje.......Dosta je vishe,zelim osetiti tvoje telo na sebi i u sebi......Vlastitom zeljom zavladaj mojim telom i obuzdaj moju zelju......
Konacno.....osecam tvoje toplo telo pored mog......Priljubljujesh se uz mene.....Ne govori nishta....prstom ti zaustavljam shapat,poljupcem oduzimam dah.Osecam te svakom svojom porom......Moje telo se rastvara pod tvojim,tvoje ruke su svuda po meni,tvoji poljubci hvataju svaki moj drhtaj.......Nasha tela su jedno telo.....U laganom ritmu ljubavi sjedinjujemo strast a nasha postelja postaje hram zadovoljstva,lebdimo u medju prostoru izmedju dva sveta ogrnuti nevidljivom plashtom ljubavi.......Gubimo se u dubini nashih uzdaha dozivljavajuci josh jedno ispunjenje noci......Volim te
Konacno.....osecam tvoje toplo telo pored mog......Priljubljujesh se uz mene.....Ne govori nishta....prstom ti zaustavljam shapat,poljupcem oduzimam dah.Osecam te svakom svojom porom......Moje telo se rastvara pod tvojim,tvoje ruke su svuda po meni,tvoji poljubci hvataju svaki moj drhtaj.......Nasha tela su jedno telo.....U laganom ritmu ljubavi sjedinjujemo strast a nasha postelja postaje hram zadovoljstva,lebdimo u medju prostoru izmedju dva sveta ogrnuti nevidljivom plashtom ljubavi.......Gubimo se u dubini nashih uzdaha dozivljavajuci josh jedno ispunjenje noci......Volim te