Sama al ne i usamljena

Ma nisam usamljena , problem je sve i da hoću to ne mogu pored ovolike buke , dreke, jeke ja ni sopstvene misli ne čujem a još da se osamim to je pojam kod nas :mrgreen:.
Nego eto poželim malo samoće čisto da odradim ono što mi prija i što mogu priuštiti samo tada .Tačnije mozak da odmorim od svega.

I sad vi mislite pricacemo o tome kako je to biti bez partnera ....

E bas nije !

Nego muz i dete odose na river dance - hvala bogu to znaci da sam sama kod kuce i da mogu da uzivam u ........

......e tu nastaje tema .....u cemu da uzivam ???

Sad bi ja sve ...i da forumasim, i da citam knjigu , i da gledam film ...i da telefoniram dok ne rikne baterija ......a imam svega 3 h vremena za SVE to.

Znam da je nekad bila slicna tema ....secam se da je neko rekao da kad je sam riba kupatilo a i pretrazivala sam nije da nisam ( evo dokaz http://forum.krstarica.com/search.php?searchid=1206502&pp=25 ) al teme nema .....

Te prema tome ....sta je vas naj izbor kad nema nikog i mozete maximalno da se opustite i posvetite sebi?

pa ja imam to stanje vikendom.
i onda, ako se isplaniram do u detalj|e (tipa-08-12 radim, 12-2 vezbanje, 2-6 kuca, od sest drustveni zivot) e onda mi bude super.
ako ne isplaniram, onda se ceo dan samo razvalcim ...:confused:
to ne volim.

Ma nisam usamljena , problem je sve i da hoću to ne mogu pored ovolike buke , dreke, jeke ja ni sopstvene misli ne čujem a još da se osamim to je pojam kod nas :mrgreen:.
Nego eto poželim malo samoće čisto da odradim ono što mi prija i što mogu priuštiti samo tada .Tačnije mozak da odmorim od svega.

Ja sam pre par godina, zvanicno objavila mojim ukucanima, da subotom i nedeljom, dok ne izadjem iz sobe - nisam tu!!! Ni za koga! Da li cu da spavam, citam, buljim u tv,...moja stvar, ali za nikog me nema, dok ja ne resim da se pojavim. Valjda sam to tako zestoko objavila - da se stvarno pridrzavaju jos uvek. Svakome je potrebno da se osami na neko vreme, da ostane normalan. Narocito zenama sa puno obaveza. Ja sam zato nocobdija. Kad svi odu na spavanje, meni treba mojih sat, dva,..- samo za mene! Ne moram rano da ustajem, pa to mogu da dozvolim sebi, ali zene koje rano ustaju, nije im lako, potrebno je da se porodica organizuje u nekom pravcu i malo mame ostavi na miru. :)

Ja sam pre par godina, zvanicno objavila mojim ukucanima, da subotom i nedeljom, dok ne izadjem iz sobe - nisam tu!!! Ni za koga! Da li cu da spavam, citam, buljim u tv,...moja stvar, ali za nikog me nema, dok ja ne resim da se pojavim. Valjda sam to tako zestoko objavila - da se stvarno pridrzavaju jos uvek. Svakome je potrebno da se osami na neko vreme, da ostane normalan. Narocito zenama sa puno obaveza. Ja sam zato nocobdija. Kad svi odu na spavanje, meni treba mojih sat, dva,..- samo za mene! Ne moram rano da ustajem, pa to mogu da dozvolim sebi, ali zene koje rano ustaju, nije im lako, potrebno je da se porodica organizuje u nekom pravcu i malo mame ostavi na miru. :)

E ovo već lepo zvuči , ali samo pod uslovom da imam sobu sa izolovanim onim zvučnim vratima, ili kako se već zovu, drugačije nikako .:(

mene uhvatio grip.
dosao ko porucen, jer sam svima zabranila da mi ulaze u sobu kako im ne bi prenela virus.
par dana temperature i zapusene bronhije nije nista na spram mira i tisine kojima sam se nadala.
u taj grip nekako mi se upleo i rodjendan.
sanse nije bilo da nametnem svoju volju da me ove godine ostave na miru.
ni opiranje sa uzvracenim sms-ovima nisu mogli ni porodicu ni prijatelje da zadrze sa one strane vrata.
i sad mi je soba prepuna orijentalnih ljiljana (svi znaju da mu volim miris) - to je dobro i poklona sa kojima ne znam sta cu - to nije dobro.
samo su dva `pogodjena`, a necu na coko-mint masazu, necu na zid da okacim rukom dr-a koji mi je poslao uradjen portret frojda, necu da nosim nike torbu koja mi je ogromna,necu da stavljam parfem koji mi se ne svidja,necu da koristim sminku koju inace ne koristim,necu da nosim model ray ban- a koji mi se ne svidja..:(
a samo sam htela malo tisine i mira ove godine..i da malo budem sama..
al ne daju..

jao divno,dive,samo zapamti od koga si sta dobila da posle ne vracas poklone istim ljudima.
ti si se obezbedila da ne moras da kupujes poklone za tudje rodjendane...

nisam znala da ti je bio rodjendan,pa ti sada cestitam.necu ti kupiti nista,ne brini :)

jao divno,dive,samo zapamti od koga si sta dobila da posle ne vracas poklone istim ljudima.
ti si se obezbedila da ne moras da kupujes poklone za tudje rodjendane...

nisam znala da ti je bio rodjendan,pa ti sada cestitam.necu ti kupiti nista,ne brini :)

ma nisam ja od tih..
do sada bila :mrgreen:..
hvala za `cestitam`, jos vise hvala za nekupljeni poklon :cool:
juce me dva prijatelja (iako je od rodjendana proslo par dana) citav dan cackaju sa - jesi ozdravila, hocemo na adu?
ja ovcica, ne kapiram..
sinoc dolaze nenajavljeno..samo kuc kuc na vrata..i - `ajde spremaj se, vodimo te na kuvano vino` :lol:
dosli zato sto se jedan od njih vratio sa sluzbenog puta gde je pronasao karbu (ko pravu) magnet za frizider, pa je upakovao u savrsen buket cveca.. e to me obradovalo..takve pokloncice volim da dobijam, nikad ne omanu..
na vino otisla nisam..
al smo zato kod mene sve po redu..aperitiv..klopa..vino, sirevi..
toliko o miru doma mog i kad se razbolim :lol:
da me ne razumete pogresno, drago mi je sto su svi mislili na mene, al` zafali ono malo tisine..

Poslednja izmena:

Back