Ja sam društveno biće, i volim da se dužim. Ali, to ne znači, da ću da se družim, da bi se tek eto družila, da kažem, da nisam sama. Onda ću radije, da budem sama, nego u lošem društvu. Brate mili, kada pogledaš, ništa gore, od onoga, da si sam / a a sa nekim. Bilo u emotivnoj , bilo u prijateljskoj konotaciji. Naprosto, shvatam i znam i sama takve ljude, koji su naprosto, zanesenjaci, osobenjaci, naprosto, više nekako sami sebi dovoljni, ali nisu zbog toga loši ljudi. naprosto, takvi su. A, opet znam i one, ko muve bez glave, nesrednjenog uma, koji naprosto ne umeju da funkcionišu, bez nekoga, pa pošt poto moraju da se uFate nekoga, da bi sebe izdigli, i tako svake neke gluposti...A, u stvari se boje. A, opet imate i ljude koji se boje samoće. Oni bi uzeli šta god i koga god, da bi se svetu prikazali, kao oženjeni, udate, kao da imaju koga da drže za te ručice. Pa, ne znam, ima raznih fela, uloga, Staratelja, Lolita, ne znam...Ima svega, nažalost, jer je svet pošašavio i malo odapeo, kada su u pitanju takoOOo...neke vrednosti. Naprosto, imam i ja faze, kada se osamim, pa se ne dužim, a ima dana, kada opet "visiš" stalno sa prijateljima. Kada telefoniraš satima, a ima kada se se ne vidimo i ne čujemo zbog obaveza mesecima, ali kada se sretnemo, priči nikada kraja i smejanju. Znači, ja imam takve ljude. I takvi mene mogu da shvate. I takvi mene vole. I takve prijatelje ja volim.