Salon u centru Beograda odbio da šiša Indijca. Mislili da je migrant.

Mora se Srbija navici, pre ili kasnije ce se morati "uvoziti" ljudi ako hocemo nasu demografsku katastrofu nekako izbeci.

Sad je pitanje koji narodi pasu nama, belih pravoslavaca koji su bedniji od nas, nazalost nema.

Није ли заправо УВОЗ СТРАНАЦА заправо и највећа кастрофа?
И то да се макар увозе и жене, у једнаком обиму, него не, само МЛАДИЋИ!
ЈЕДИНО са ким ми можемо да се мешамо су наша браћа и сестре Словени и Скандинавци, и северни Немци тј Пруси, и нешто даља браћа балтички народи, И НИКО ВИШЕ.
ТУ, ништа против не бих имао, напротив!

Није ли заправо УВОЗ СТРАНАЦА заправо и највећа кастрофа?
И то да се макар увозе и жене, у једнаком обиму, него не, само МЛАДИЋИ!
ЈЕДИНО са ким ми можемо да се мешамо су наша браћа и сестре Словени и Скандинавци, и северни Немци тј Пруси, и нешто даља браћа балтички народи, И НИКО ВИШЕ.
ТУ, ништа против не бих имао, напротив!

To je bas realno da cu najbogatiji ljudi sveta doci da rade u Srbiju.

Srbija je pred demografskoj katastrofi ako ne stopira odlazak ljudi, ne poveca natalitet, radi kampanju da se SRbi iz inostranstvo vrate i ne uvozi mlade ljude.

Najverovatnije nece se desiti i mi cekamo dok nestanemo kao narod i nacija.

To je bas realno da cu najbogatiji ljudi sveta doci da rade u Srbiju.

Srbija je pred demografskoj katastrofi ako ne stopira odlazak ljudi, ne poveca natalitet, radi kampanju da se SRbi iz inostranstvo vrate i ne uvozi mlade ljude.

Najverovatnije nece se desiti i mi cekamo dok nestanemo kao narod i nacija.

А ако се измешамо са Пакистанцима, онда нећемо нестати?
Потпуно је небитно КОЛИКО нас има, већ ШТА смо.
Шта би било да смо изгинули у ратовима?! КАО ШТО СМО И ТРЕБАЛИ!

Imamo teskoce utopiti Muslimane u nas narod, ali ako bi se drugi asimilirali, sto bi Srbi kao narod nestao.

Ili je srpski narod nestao kad se mesao vise puta u istoriji za Romanima.

A cak da se ne asimiliraju, neko mora raditi u zemlji i mora gledati stare ljude.

па због тих силних мешања, управо и нестајемо, не паде ли ти то на памет, можда?
Зато што и нисмо више Срби, већ мешанци, мешања подносе само империје, Британија, Француска, Италија....ни Немци чак нису поднели мешање...за нас мале народе, мешање је ПОГУБНО!

Nema tog naroda koji ne zivi u isolovanom ostrvu koji se nije mesao.

Po tome svi su propali.

Једно је мешање са расним сродницима, а друго припадницима потпуно различите културе и расе.
Уосталом, ако ти се то толико свиђа, подај ћерку или сестру неком талибану, шта ћеш лепше!

Mora se Srbija navici, pre ili kasnije ce se morati "uvoziti" ljudi ako hocemo nasu demografsku katastrofu nekako izbeci.

Sad je pitanje koji narodi pasu nama, belih pravoslavaca koji su bedniji od nas, nazalost nema.
Да се измешамо са не-белцима, боље да нас нема него да нам се то деси! Срби треба да остану у овом облику у каквом постоје 1000 година па таман их било 10 пута мање. Могрили између Срба и неке блискоисточне жгадије не били ни Срби ни правослсвци. Као што то нису ни потомци Срба које су Турци пресељавали у Истанбул и Анадолију, неки далеки преци су им били Срби али они су аутосомални Турци, имају турски идентитет, клањају и говоре турски.

Poslednja izmena:
па због тих силних мешања, управо и нестајемо, не паде ли ти то на памет, можда?
Зато што и нисмо више Срби, већ мешанци, мешања подносе само империје, Британија, Француска, Италија....ни Немци чак нису поднели мешање...за нас мале народе, мешање је ПОГУБНО!
Један Немац ми је рекао да је наш највећи благослов што смо сиромашни и као такви непривлачни за разне афро-азијске мигранте. Каже и да је економски просперитет Немачку коштао доласка милиона и милиона синова других раса, култура и религија. Он би волео да је Немачка остала немачка, бела и хришћанска, али каже да су они нажалост изгубљени и да ће врв. нестати као Индијанци.

Један Немац ми је рекао да је наш највећи благослов што смо сиромашни и као такви непривлачни за разне афро-азијске мигранте. Каже и да је економски просперитет Немачку коштао доласка милиона и милиона синова других раса, култура и религија. Он би волео да је Немачка остала немачка, бела и хришћанска, али каже да су они нажалост изгубљени и да ће врв. нестати као Индијанци.

Пази, МИ да одемо сад тамо, па знаш када би ти афро-африканци дозволили да се тако женимо са њиховим женама? НИКАД!
нимало мирно то не би гледали, напротив!
а још када се дода да код њих свака жена има и свој бар код и цену, тј да је буквално имовина породице, тј мужа, ствари постају још горе...

Пази, МИ да одемо сад тамо, па знаш када би ти афро-африканци дозволили да се тако женимо са њиховим женама? НИКАД!
нимало мирно то не би гледали, напротив!
а још када се дода да код њих свака жена има и свој бар код и цену, тј да је буквално имовина породице, тј мужа, ствари постају још горе...
Они који оправдавају долазак миграната у Европу и говоре да их Европљани требају срдачно прихватити и дати им све што пожеле а мигрантска неписмена муслиманска жгадија ће за узврат Европљанима дизати наталитет, жешће једу гоовна. Да замислимо обрнуту ситуацију, да милиони Европљана крену у Авганистан, Пакистан, Ирак итд. Да ли би их тамо примили, дали им социјалну помоћ и све друге привилегије и плус њихове домаће жене на извол'те? Наравно да не би - не би им дозволили ни да приђу близу границе, а камоли шта друго.

Једно је мешање са расним сродницима, а друго припадницима потпуно различите културе и расе.
Уосталом, ако ти се то толико свиђа, подај ћерку или сестру неком талибану, шта ћеш лепше!

Za talibana ne, ali imo sam devojku koja je Pastunkinja, pa nije bilo problema. Ljudi kao ja i ti.

Молдавци, Украјинци.

Ukrainci su omiljeni migranti Poljske i drugih zemalja razvijenih drzava.

A za Moldavca je prilicno lako dobiti rumunsko drzavljanstvo i otici u EU. Ko hoce da menja mesto zbog para i Moldavac je, nece izabrati Srbiju.

Да се измешамо са не-белцима, боље да нас нема него да нам се то деси! Срби треба да остану у овом облику у каквом постоје 1000 година па таман их било 10 пута мање. Могрили између Срба и неке блискоисточне жгадије не били ни Срби ни правослсвци. Као што то нису ни потомци Срба које су Турци пресељавали у Истанбул и Анадолију, неки далеки преци су им били Срби али они су аутосомални Турци, имају турски идентитет, клањају и говоре турски.

Pored toga da ima i pravoslavnih Arapa, sta izgleda ne znas.

Nisam ja neki multikulti ideolog, znam da ima teskoce asimilacije, ali nekoga samo zbog boje koze smatrati sljamom. Pa to ne pada mi na pamet.

Meni je svejedno dal ce za 500 godina Srbi biti malo tamniji, vazno je da postoje. Da postoje ljudi koji su u glavi Srbi. A Srbi u turskoj nisu zbog gena postali SRbiji nego zbog vere i okoline.

Naravno bi voleo da radimo proverene recepte, da uvezemo milion Rumuna, za koje sam siguran da bi za 2-3 generacija postali Srbi. Ali nije zivot set zelja, mora se biti realisticniji.

Za talibana ne, ali imo sam devojku koja je Pastunkinja, pa nije bilo problema. Ljudi kao ja i ti.

Ukrainci su omiljeni migranti Poljske i drugih zemalja razvijenih drzava.

A za Moldavca je prilicno lako dobiti rumunsko drzavljanstvo i otici u EU. Ko hoce da menja mesto zbog para i Moldavac je, nece izabrati Srbiju.

Pored toga da ima i pravoslavnih Arapa, sta izgleda ne znas.

Nisam ja neki multikulti ideolog, znam da ima teskoce asimilacije, ali nekoga samo zbog boje koze smatrati sljamom. Pa to ne pada mi na pamet.

Meni je svejedno dal ce za 500 godina Srbi biti malo tamniji, vazno je da postoje. Da postoje ljudi koji su u glavi Srbi. A Srbi u turskoj nisu zbog gena postali SRbiji nego zbog vere i okoline.
Грешиш, кад би мигранти из Африке и Азије долазили у Србију као што иду у Немачку (рецимо кад би Србија била економски доста развијена него што јесте) они би потпуно прогутали Србе за пар деценија и не би остало ни С од Срба ни П од православља. Арапи, Курди, Паштуни итд. имају потпуно другачију културу и ментални склоп од Европљана. Они желе доћи у Европу из економских разлога, али апсолутно не желе да престану бити то што јесу и да постану Швеђани, Немци, Французи, Срби итд, а још мање да са ислама пређу на хришћанство.

@JankoTheGreat

Pa ili si siguran da je mentalitet Srba slicniji Nemcima od ljudi iz Orijenta.

Pa ne bi reko.

I nasi su otisli vecinski iz ekonomskih razloga i Cesi u BEcu 19. veku isto.
Ти се залажеш да увозимо муслиманске мигранте из Африке и Азије и кад дођу да им објаснимо да су од тренутка доласка у Србију постали Срби и више нису Арапи, Паштуни, Курди итд. и уз то да одбаце ислам и приме православље. То је научна фантастика!
Они кад би дошли трајно у Србију не би ни за јоту одступили од своје вере и идентитета, правили би своја гета као по Француској, и једног дана кад би постали већина успоставили би шеријат и читава Србија би постала Косово са муслиманском већином која терорише Србе и друге аутохтоне хришћане који живе по енклавама као Срби на Косову.

Jedina zemlja za koju sam se zalagao zbog gastarbajter-sporazum je Ethiopija i tamo vecina hrscani. Jesu i oni neka vrsta jeres ali najmanje udaljeno od pravoslavlja.

Srbija nece imati radnika i ljudi koji cu gledati stare, to ce biti problem i to se mora resiti, ako se oni utope u srpsko drustvo jos bolje.

Inace ima i hrscanskih Arapa i Afrikanaca. A velik deo Kurda su Aleviti, koji i nisu Muslimani u stvari.

Jedina zemlja za koju sam se zalagao zbog gastarbajter-sporazum je Ethiopija i tamo vecina hrscani. Jesu i oni neka vrsta jeres ali najmanje udaljeno od pravoslavlja.

Srbija nece imati radnika i ljudi koji cu gledati stare, to ce biti problem i to se mora resiti, ako se oni utope u srpsko drustvo jos bolje.

Inace ima i hrscanskih Arapa i Afrikanaca. A velik deo Kurda su Aleviti, koji i nisu Muslimani u stvari.
Ти живиш као емигрант у пост модерној мулти култи западној земљи у којој се промовише оцбацивање сопстрвене културе и традиције, расно мешање и мулти култи материјалистички "рај" не земљи. Такве бљувотине велика већина Срба не жели! Не требају нам никакви Етиопљани хришћани, нити Арапи, Курди и други муслимани. Етиопија је за Етиопљане, Курдистан за Курде, а Србија за Србе.

Back