Šala mala

klinci rade takve stvari ali ne mogu da kazem da je normalno.
nije u redu, zlocesto je...
ko je vaspitavao tu decu...:(
izgleda da su tebe svi zajjebavali,pa ti je to sada jako strasno.
Al' ovo nisu klinci, već studenti, mahom apsolventi, neki od njih su i venčani (moja sestra npr. (ne rođena)).

Ipak nije okej i nije isto što i našaliti se s nekim oko vode, struje, naivnih provokacija...

I sa trinest godina.

Ovo je deceniju i kusur kasnije.

hahah.onda su sa 13 godina ucili,a sada se igraju.inverzno.

Bila sam na jednoj rođendanskoj žurci koja je bila tipa sedeljke i društvo se ponapijalo.
Onda su počeli da se prisećaju nekadašnjih rođendana te devojke, kada su (a to je bilo još u osnovnoj školi), zvali telefonom i zafrkavali ljude poput:
- Imate li vode?
- Da.
- Okupajte se onda, aman.

Elem, sad više nisu deca i devojke su, prilikom zvanja random biranih brojeva, kad se javi žena, pričale (parafraziram): "Znate li ko sam i s kim Vas vara muž?"
Momci isto to, samo su menjali tekst.

Ja sam pokušala da ih sprečim, al' neuspešno.
Radi malo zabave, postoji rizik da nekome naprave ozbiljan problem.
Posle sam ih naterala da zovu na redial i izvine se, jer je jedna žena počela da se dere, vrišti i na jadnog čoveka baca stvari, dok smo mi sve to preko spikerfona slušali.

Pitanje je: Koliko treba da smo sigurni u partnera i vezu da nam neslane šale ne mogu poljuljati odnos?
I kako biste vi reagovali (gluma devojke koja se ponudila da zove, konkretno u navedenom primeru razgovora, je bila zaista realna).
...ka bi sazno tako nesto..uzo bi partnerku i uplavio bie...
...naci kantu plavog polikolora i pljus po njojzi...
...e posle kad bi se ispostavilo dae sala...
...reko bioi izvini..izopro bie vodom..i okei..faljda.. :p ...

izgleda da su tebe svi zajjebavali,pa ti je to sada jako strasno.

hahah.onda su sa 13 godina ucili,a sada se igraju.inverzno.

Ma, sve se to desilo kao rezultat opijenog evociranja uspomena.
iconconfusedtv3.gif

...ka bi sazno tako nesto..uzo bi partnerku i uplavio bie...
...naci kantu plavog polikolora i pljus po njojzi...
...e posle kad bi se ispostavilo dae sala...
...reko bioi izvini..izopro bie vodom..i okei..faljda.. :p ...

I sapunom i obrisao bi je lepo i ispleo joj kikice. :lol:

Мене тако да позову ја бих рекао да ме боли уво.. Свеједно ће ме варати кад-тад, мсм није то ништа ново што би ми јавили..

То није само болесна шала већ изазива и гађење према њеним виновницима.

А што се тиче таквог позива...
Насмејао би ме.
Мислим, зове те неко анониман, неће да се представи, вероватно ти не зна ни име и каже ти да те жена вара... Или муж, небитно...
Колико то реална глума може да буде, питам се.

Pa partneru verujem, nemam razloga za suprotno sve do momenta dok partner svojim ponasanjem ne doprinese do toga, odnosno poljuljanog poverenja.
Pa imam called ID, nazvao i popricao malo bolje :)

Bila sam na jednoj rođendanskoj žurci koja je bila tipa sedeljke i društvo se ponapijalo.
Onda su počeli da se prisećaju nekadašnjih rođendana te devojke, kada su (a to je bilo još u osnovnoj školi), zvali telefonom i zafrkavali ljude poput:
- Imate li vode?
- Da.
- Okupajte se onda, aman.

Elem, sad više nisu deca i devojke su, prilikom zvanja random biranih brojeva, kad se javi žena, pričale (parafraziram): "Znate li ko sam i s kim Vas vara muž?"
Momci isto to, samo su menjali tekst.

Ja sam pokušala da ih sprečim, al' neuspešno.
Radi malo zabave, postoji rizik da nekome naprave ozbiljan problem.
Posle sam ih naterala da zovu na redial i izvine se, jer je jedna žena počela da se dere, vrišti i na jadnog čoveka baca stvari, dok smo mi sve to preko spikerfona slušali.

Pitanje je: Koliko treba da smo sigurni u partnera i vezu da nam neslane šale ne mogu poljuljati odnos?
I kako biste vi reagovali (gluma devojke koja se ponudila da zove, konkretno u navedenom primeru razgovora, je bila zaista realna).

:bljak:NA[SUP]milion[/SUP]

i koliko polic. prijava je stiglo
(valjda kad te neko uznemirava telefonom mozes da prijavis sad kome, ali mozesh)

jednom sam na mob zvala :rumenko: i pogresila telefon, stvarno, i odmah me posle zvali iz operatera kao da vide da li uznemiravam i drhtavo sam objasnila da sam pogresila kao sto i jesma bila

mada glupo je da ih neko prijavi to je tacno, jedan poziv ok :roll:
ma to je ludilo, ti sto gadjaju, a ovi uznemiravaju

Poslednja izmena:
to je kao smeshno, ovi su neki mladi pa kao relativizuju veze poshto se svi kreshu i ne lazu sebe u zhivotu, a ovi su zadrti kao, ono kontrola bitno da nema varanja makar formalno. te veze se mozda nekad i svedu na tu ispravnost jadac gladac
kao neka gerila a ovi su tradicionalni i ne umeju, gruba igra .. danas mozda ... ma sad treba razmihsljati o poslu

Back