almagest
Početnik
- Poruka
- 40
Изгледа да овакво питање још нико није поставио, или сам у тражењу превидео. Дакле, кад се посети други профил, тамо остаје траг о томе. Да ли то може да се онемогући? У подешавањима на мом профилу то не могу да откријем.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Изгледа да овакво питање још нико није поставио, или сам у тражењу превидео. Дакле, кад се посети други профил, тамо остаје траг о томе. Да ли то може да се онемогући? У подешавањима на мом профилу то не могу да откријем.

Moraš da budeš u nevidljivom modu, i to imaš u podešavanjima, pa opšta podešavanja a to rade kukavice : ))
I špijuni !
A,možda deluje ispred Agencije za praćenje !?
Moraš da budeš u nevidljivom modu, i to imaš u podešavanjima, pa opšta podešavanja a to rade kukavice : ))

sta kukavice nece covek da se zna da sedi na vise stolica iskusno![]()

Moraš da budeš u nevidljivom modu, i to imaš u podešavanjima, pa opšta podešavanja : ))