Sakri babi licnu kartu

cinjenica je da danas vecina misli na svoju decu ali premalo...retko ko na roditelje ,od cega zive ,da li ce doziveti penziju ? ..i sto se dece tice morate priznati ,a i oni da smo mi u '90 imali jeftinije skolovanje i dosli smo tu da sada pricamo mladjim generacijama koje placaju velike skolarine ,a i ne znaju kako ce otplatiti onaj "nepovratni kredit" ... "uzeo sam kredit ,rekli su mi ...al sam se zej**bo" .....
ipak tim nashim "stecenim diplomama" u '90 ,DANAS hranimo svoju decu
politika je nacin zivota ,elem nije dobra u rukama ljudi koji se u nju razumeju vrlo malo

naslov teme i sustina je za Politiku ..prebac

cinjenica je da danas vecina misli na svoju decu ali premalo...retko ko na roditelje ,od cega zive ,da li ce doziveti penziju ? ..i sto se dece tice morate priznati ,a i oni da smo mi u '90 imali jeftinije skolovanje i dosli smo tu da sada pricamo mladjim generacijama koje placaju velike skolarine ,a i ne znaju kako ce otplatiti onaj "nepovratni kredit" ... "uzeo sam kredit ,rekli su mi ...al sam se zej**bo" .....
ipak tim nashim "stecenim diplomama" u '90 ,DANAS hranimo svoju decu
politika je nacin zivota ,elem nije dobra u rukama ljudi koji se u nju razumeju vrlo malo

naslov teme i sustina je za Politiku ..prebac

e...kad smo već kod tog fckn školovanja....pošto mnogo volim sivu brojku kriminaliteta...ona k.d. koja boodu izvršena...ta vest boode na prvim stanama svih novina..... a onda ni traga dokle je napredovala istraga.........je l se seća neko....falsifikata diploma sa aritektonskog u beogradu..........upali ljoodi....pokoopili sve živo.....falsifikovali sve pečate....overili diplome...........i najverovatnije zapalili preko............naravno da su bili potpomognuti iznootra...........al uglavnom..počinioci nikad nisu uhvaćeni...radi se o priličnom broju diploma..........i, sad ti po pi3dama materinama.....rade kooće......kako je to dobro.............pametni ljoodi... e..koji fakollteti danas...fon, mega bend.? smiješno.......

Е, ја сам се толико плашила да нећу моћи да гласам да сам сад срећна к'о мајмунче:p:p:p
Ипак, су ме уписали у бирачки списак, додуше на девојачко презиме, али сам могла да гласам!!!!!!!!!!!

Не вреди, гледаћемо их још дуууугоооо. Не мислиш ваљда да ће да уклоне све оне плакате које су излепили по граду. Нема нам бежања

Jao, plakati kud me podseti. Što bi reko Srećko Šojić još dugo ću da visim po plakati i bildblderi :lol:

Politika je stvorena da ruši medju ljudske odnose, da se ljudi svadjaju oko toga ko je koga više pokrao, ko više laže i td. A od toga obični ljudi nemaju neku korist sem da izgube po kojeg prijatelja.

moju babu bole kolena pa nije otisla ...jedan glas manje za Nikolicja jeeeee :p

U tome je stvar. U Poljskoj je akcija pokrenuta zato što su na prethodnim izborima dobila stranka podržavana od strane Radija Marija (katolički radio, ali jako umešan u politiku :/ često se pokreću kod njih antisemitske teme, netolerancija i slično). Radio Marija slušaju uglavnom stariji ljudi (žene), pa je bilo jasno da će većina od njih glasati kako govore u radiju. I zato takva akcija, da ne glasaju na određenu stranku. Doprinela je i izlasku mladih na izbore, naravno :)

Нису, нису!!!
У Бољевцу се понавља други круг. Један је гласао са истеклом ЛК, тако да тих триста и нешто гласача можда промени резултат избора:-D:shock:

E, uvek su mi simpaticne ove demokratske rasprave u kojima se neko zalaze da se nekom drugom, nepodobnom, oduzme neko pravo.
Sa jedne strane....da, malo jeste besmisleno da ljudi od recimo preko 80 godina glasaju.
Pitanje je koliko su oni uopste u stanju da rasudjuju o svojim postupcima, ali opet, to je pitanje i za mnoge druge, mladje od njih,
I ko je taj ko ce procenjivati ko je podoban za glasanje i zdrave pameti a ko nije.
I tako... u krug u krug i zakljucujemo da svako pravilo ima svoju logiku, a da svaki covek od punoletstva do smrti ima pravo da bira i bude biran

Back