ŠAKOM O STO: Dačić ruši spomenik u Preševu

ДА ЛИ ЋЕ ДАЧИЋ СРУШИТИ СПОМЕНИК?

• ДА

glasova: 10 16,1%
  • НЕ

glasova: 52 83,9%

• Ukupno glasova
    62
  • Anketa je zatvorena .
Da se kladimo da ce spomenik, neostecen , da zavrsi u Pristini?

. . .зар мислиш да ће српска жандармерија да носа по Србији споменик тетористима!СВАШТА!

uklonjen-spomenik-presevo-uklanjanje-spomenika-foto-nebojsa-mandic-1358672681-255987.jpg

uklonjen-spomenik-presevo-uklanjanje-spomenika-foto-nebojsa-mandic-1358672681-255985.jpg

uklonjen-spomenik-presevo-uklanjanje-spomenika-foto-nebojsa-mandic-1358672681-255983.jpg

Било је више од 200 припадника жандармерије у Прешеву за ову акцију.

uklonjen-spomenik-presevo-uklanjanje-spomenika-foto-nebojsa-mandic-1358672681-255973.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Ne na čelu kabineta.
Doduše, nije on više toliko ni bitan, znači batalila si ga, sad si za dačića?
Ја сам за Србију. :)

Добро, онда нам остаје да се веселимо успешној тактичкој акцији назива ''Камен ноћас мора пасти''. Опет смо победили.
Па и није ти неко поређење ако узмемо у обзир на чему је базирано.

Ти схваташ да смо кора од банане, а чудиш се административним прелазима ?
Значи, да појаснимо ствари- 3/4 људи из служби безбедности раде за ко зна које стране службе (за циа-у највише), они су ти који кроје реалност, а политичари су врло често њихови пајаци јер зависе од информација које им доносе. Они , чак, броје и листиће на гласањима.;)
Ја бих сутра направила заокрет спољње политике ка Русији, пардон, не сутра, него данас. Али реалност је она реченица изнад- не можеш јер ти државом одавно вршљају западњаци.
Има једна занимљива емисија о 5. октобру у којој је онај неки брка што је био у власти Милошевићевој причао о томе како је изведено рушење и како је Путин лично наредио извлачење руских агената из Србије (они би се директно конфронтирали агентима који раде за запад ).
Према томе, док се не реши ситуација на нивоу служби, не можемо ми прстом да мрднемо.;)

Дакле, то је та сурова реалност.
Рушење споменика је смејурија, једно зрно песка у Сахари, наспрам озбиљних питања која морају да се реше у овој држави ако желимо да имамо колику-толику независност.
Пенимо на сто страна о томе, а пропуштамо суштину.

Poslednja izmena:
Beograđani...

I koga tovidimo na snimku?

Nišliju Dikića... Jeste... Komandanta... Pravog.... Ne onog tetoviranog i sšaranog ubicu kao što je Legija...

Он је Генерал др Братисалв Дикић командант жандармерије , нити је истетовиран , нити је убица него херој Космета где је и ратовао

Ne mislim da ce zandarmerija da voza spomenik po Srbiji.Samo sam spreman da se kladim da ce za nedelju dve da se pojavi u Pristini.

Значи ти мислиш да жанадрамерија , више од 200 жандарма ,нема друга посла него да носа споменик по Србији , није теби добро

Болест , ето жандарми немју друга посла него да га воза по Србији

Ено га ускоро и на Лимунду :lol:

Поздрављам уклањање споменика, али сам се онако дубоко у себи, интимно и потајно, надао једном добром разношењу, оно знак за узбуну и БУУУУУУУУУУУУМ.

Ја сам за Србију. :)

Па и није ти неко поређење ако узмемо у обзир на чему је базирано.

Ти схваташ да смо кора од банане, а чудиш се административним прелазима ?
Значи, да појаснимо ствари- 3/4 људи из служби безбедности раде за ко зна које стране службе (за циа-у највише), они су ти који кроје реалност, а политичари су врло често њихови пајаци јер зависе од информација које им доносе. Они , чак, броје и листиће на гласањима.;)
Ја бих сутра направила заокрет спољње политике ка Русији, пардон, не сутра, него данас. Али реалност је она реченица изнад- не можеш јер ти државом одавно вршљају западњаци.
Има једна занимљива емисија о 5. октобру у којој је онај неки брка што је био у власти Милошевићевој причао о томе како је изведено рушење и како је Путин лично наредио извлачење руских агената из Србије (они би се директно конфронтирали агентима који раде за запад ).
Према томе, док се не реши ситуација на нивоу служби, не можемо ми прстом да мрднемо.;)

Дакле, то је та сурова реалност.
Рушење споменика је смејурија, једно зрно песка у Сахари, наспрам озбиљних питања која морају да се реше у овој држави ако желимо да имамо колику-толику независност.
Пенимо на сто страна о томе, а пропуштамо суштину.

Surova realnost je da treba eliminisati tri cetvrtine izdajnika iz sluzbe bezbednosti.

Dakle treba napraviti novu patriotsku sluzbu bezbednosti u strogoj tajnosti.

Poslednja izmena:
Prica je smisleno pumpana dovde,.....tako da ce sad Siptari ispostovati drzavu Srbiju u kojoj zive,.....
sto ce svjet propratiti kao civilizovan cin uz odobravanje i hvalospjeve, A ONDA NA SCENU STUPA ONO GLAVNO,...
resava se reciprocno sjever Kosova,....ukoliko se Srbi suprostave, ovom farsom zvanom "spomenik",...kupljen je legitimitet sili,...
apsolutno identicno farsi Z4 i "oluji",....legitimisanju nacistickog nasilja nad Krajisnicima!!

Prepoznatljiv scenarij,...dje ce stradati Srbi na sjeveru!!!

Poslednja izmena:
Spmenik nije srušen,vidite da ga nežno i pažljivo nosaju ko nedonošče. :mrgreen:

Spomenik NIJE srusen, nego je uklonjen.
VEOMA pazljivo je ususkan, i sklonjen.
Nacin na koji je turadjeno, implicira dve vazne stvari, od kojih jedna MORA biti tacna.

1.Nasa drzava potpuno uvazava poginule teroriste, ali po zakonu mora da skloni spomenik.
2.Dogovor iza zatvorenih vrata izmedju Dacica i Siptara, da se spomenik skloni, a zauzvrat ce se dati?

Ja licno mislim da je u ptianju druga varijanta, jer je ocigledno da je sklonjen uz saglasnost Siptara, cim se posle onolikih pretnji ratom , mobilizacijom, zacikavanja da se srusi spomenik ako neko sme, doslo do toga da nikoga nije bilo kada je sklonjen.

Jos samo da vidimo koji ce krvnik ili diler biti pusten iz zatvora, ili koliko ce srpske krvi kostati ova medijska promocija, i spasavanje obraza Dacicu.

Back