Brzi Bravari Srbije
Veoma poznat
- Poruka
- 12.987
Da se kladimo da ce spomenik, neostecen , da zavrsi u Pristini?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se kladimo da ce spomenik, neostecen , da zavrsi u Pristini?
Ја сам за Србију.Ne na čelu kabineta.
Doduše, nije on više toliko ni bitan, znači batalila si ga, sad si za dačića?

Па и није ти неко поређење ако узмемо у обзир на чему је базирано.Добро, онда нам остаје да се веселимо успешној тактичкој акцији назива ''Камен ноћас мора пасти''. Опет смо победили.

Beograđani...
I koga tovidimo na snimku?
Nišliju Dikića... Jeste... Komandanta... Pravog.... Ne onog tetoviranog i sšaranog ubicu kao što je Legija...
Spmenik nije srušen,vidite da ga nežno i pažljivo nosaju ko nedonošče.![]()

Ne mislim da ce zandarmerija da voza spomenik po Srbiji.Samo sam spreman da se kladim da ce za nedelju dve da se pojavi u Pristini.
Он је Генерал др Братисалв Дикић командант жандармерије , нити је истетовиран , нити је убица него херој Космета где је и ратовао
Болест , ето жандарми немју друга посла него да га воза по Србији

Ја сам за Србију.
Па и није ти неко поређење ако узмемо у обзир на чему је базирано.
Ти схваташ да смо кора од банане, а чудиш се административним прелазима ?
Значи, да појаснимо ствари- 3/4 људи из служби безбедности раде за ко зна које стране службе (за циа-у највише), они су ти који кроје реалност, а политичари су врло често њихови пајаци јер зависе од информација које им доносе. Они , чак, броје и листиће на гласањима.
Ја бих сутра направила заокрет спољње политике ка Русији, пардон, не сутра, него данас. Али реалност је она реченица изнад- не можеш јер ти државом одавно вршљају западњаци.
Има једна занимљива емисија о 5. октобру у којој је онај неки брка што је био у власти Милошевићевој причао о томе како је изведено рушење и како је Путин лично наредио извлачење руских агената из Србије (они би се директно конфронтирали агентима који раде за запад ).
Према томе, док се не реши ситуација на нивоу служби, не можемо ми прстом да мрднемо.
Дакле, то је та сурова реалност.
Рушење споменика је смејурија, једно зрно песка у Сахари, наспрам озбиљних питања која морају да се реше у овој држави ако желимо да имамо колику-толику независност.
Пенимо на сто страна о томе, а пропуштамо суштину.
Sta ti je? Ne umes da procitas i da razumes procitano? PREMESTICE GA U PRISTINU!Значи ти мислиш да жанадрамерија , више од 200 жандарма ,нема друга посла него да носа споменик по Србији , није теби добро
Sta ti je? Ne umes da procitas i da razumes procitano? PREMESTICE GA U PRISTINU!
Spmenik nije srušen,vidite da ga nežno i pažljivo nosaju ko nedonošče.![]()
Па неће Дачић да руши , група из Ниша иде на задатак
хаххахах то би ти хтео али неће тако бити , иди бре лечи се

А сад теорије завере , који сте ви мишеви