Stefan Makic
Početnik
- Poruka
- 7
Ljudi pomagajte treba mi sajt za uzivo gledanje TV-a preko neta.
Tnx unapred
Tnx unapred
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O covece,hvala ti. Ovo je jedna od najtrazenijih stvari koje sam trazio na netu. Trazio sam mesecima,bezuspesno. Vec sam digao ruke od toga misleci da ne postoji tako nesto. Ali eto tebe,kao da si znao sta mi treba30-ak kanala iz regiona: http://webtv.vektor.net/channel_category.php
O covece,hvala ti. Ovo je jedna od najtrazenijih stvari koje sam trazio na netu. Trazio sam mesecima,bezuspesno. Vec sam digao ruke od toga misleci da ne postoji tako nesto. Ali eto tebe,kao da si znao sta mi treba
Hvala jos jednom![]()
Meni mnogo koci...
5 minuta normalno ide a onda se zaustavi i nece dalje
Bas sam baksuz...nemam ni kablovsku...
Ma nemoj
![]()
Najmanjoj mogucojKoci i meni. Sigurno je sto mi net nije neki. Lepo mi rade samo LQ kanali. Na kojot ti rezoluciji gledas?
Koju brzinu neta imas? Meni je 2 mb ali je kavlitet veze ocajan. Probacu sutra na sbb 10 mb/s. Ako tu ne bude radilo lepo,znaci do njih jeNajmanjoj mogucoj
Imam ADSL internet,prva brzina,placam 1500 mesecnoKoju brzinu neta imas? Meni je 2 mb ali je kavlitet veze ocajan. Probacu sutra na sbb 10 mb/s. Ako tu ne bude radilo lepo,znaci do njih je![]()
Imam ADSL internet,prva brzina,placam 1500 mesecno