gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
zamisi koki sam ja foliranat, sa četres iljade posta...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neЈесте ли икада покушали наћи партнера/ партнерку читајући огласе за личне контакте?
Јесте ли сами остављали огласе?
Каква су вам била искуства?
zamisi koki sam ja foliranat, sa četres iljade posta...![]()
jok...nemoj mi puštaš...sigurno ga nema odgledam...
ljudi to rade iz milion razloga.. presele se u drugi grad, pa nemaju prijatelje.. mnogo vremena provode na poslu.. nisu zadovoljni ljudima koji ih okruzuju.. nemaju dovoljno kinte za izlaske.. jednostavno su avanturisti.. samo ne znam, zbog cega vecina ljudi 'visi' ovde.. kakvi foliranti..
Neznam za tebe ali to mi je sasvim ok.. Jer npr. Ti znaš šta tražiš i ona zna šta dobija bez mnogo cimanja.Јесте ли икада покушали наћи партнера/ партнерку читајући огласе за личне контакте?
Пре неки дан сам, онако безвезе, гледала један такав сајт и приметила да је већина и девојака и момака који се тамо рекламирају атрактивна![]()
Нпр.
Никако ми није јасно како они не могу да нешто на'ватају у СЖ, него морају да ту каче огласе и трпе да их смара ко стигне![]()
U pravu si potpuno ,unapred se zna sta trazis i ona sta dobija bar za pocetak a posle kako vam bog da.Neznam za tebe ali to mi je sasvim ok.. Jer npr. Ti znaš šta tražiš i ona zna šta dobija bez mnogo cimanja.
Јесте ли икада покушали наћи партнера/ партнерку читајући огласе за личне контакте?
Пре неки дан сам, онако безвезе, гледала један такав сајт и приметила да је већина и девојака и момака који се тамо рекламирају атрактивна![]()
Нпр.
Никако ми није јасно како они не могу да нешто на'ватају у СЖ, него морају да ту каче огласе и трпе да их смара ко стигне![]()