Сајтови/ огласи за упознавање

Јесте ли икада овом методом покушали наћи партнера/ партнерку?

• да

• не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ljudi to rade iz milion razloga.. presele se u drugi grad, pa nemaju prijatelje.. mnogo vremena provode na poslu.. nisu zadovoljni ljudima koji ih okruzuju.. nemaju dovoljno kinte za izlaske.. jednostavno su avanturisti.. samo ne znam, zbog cega vecina ljudi 'visi' ovde.. kakvi foliranti..

...promasena poenta sasvim...ne radi se o ljudima koji su na netu, chatu, fb-u, vec se radi o sajtovima za upoznavanje, znaci otkucas sta volis, sta te zanima, okacis sliku i cekas da ti se potencijalno zainteresovani jave...To je bitno drugacija situacija od ove ovde koju cine pretezno zaposleni ljudi koji se dosadjuju na poslu ili ljudi koji se nalaze na raskrscu, pa su malkice u raskoraku, medjukoraku pa trose malo vreme na netu ali nemaju nameru niti da se muvaju sa nekim a jos manje da ulaze u bilo kakve avanture ili veze...

Ako bih krenula deduktivno da analiziram to bi znacilo - preselim se u drugi grad i usled nedostatka prijatelja ja "obesim" svoju sliku na sajt za oglasavanje da sam udavaca...:roll:...a da izadjem u grad na prmer? Krenem na neki sport? Skolu jezika? Na posao? Druzim se u raznoraznim udruzenjima...nece biti da bas nema mogucnosti nikakvih a sve je od krvi i mesa...

Јесте ли икада покушали наћи партнера/ партнерку читајући огласе за личне контакте?
Јесте ли сами остављали огласе?
Каква су вам била искуства?

Пре неки дан сам, онако безвезе, гледала један такав сајт и приметила да је већина и девојака и момака који се тамо рекламирају атрактивна :eek: :dontunderstand:
Нпр.

Никако ми није јасно како они не могу да нешто на'ватају у СЖ, него морају да ту каче огласе и трпе да их смара ко стигне :think:
Neznam za tebe ali to mi je sasvim ok.. Jer npr. Ti znaš šta tražiš i ona zna šta dobija bez mnogo cimanja.

Јесте ли икада покушали наћи партнера/ партнерку читајући огласе за личне контакте?
Јесте ли сами остављали огласе?
Каква су вам била искуства?

Пре неки дан сам, онако безвезе, гледала један такав сајт и приметила да је већина и девојака и момака који се тамо рекламирају атрактивна :eek: :dontunderstand:
Нпр.

Никако ми није јасно како они не могу да нешто на'ватају у СЖ, него морају да ту каче огласе и трпе да их смара ко стигне :think:

Nisam nikad stavljala oglase i trazila decka, kombinaciju ili bilo sta sl. na taj nacin...deluje mi pateticno u neku ruku..

Ljudi su razni...ne moras da budes ruzan da bih bio isfrustriran, cutljiv, samotar i sl...smeli ljudi, opusteni, sigurni u sebe itd ma koliko nemali vremena, verujem da mogu sebi da nadju to sto traze na konkretniji nacin u 4 oka...

Svako treba da radi na sebi, da izlazi, upoznaje ljude, da bude opusten, optimista i pre svega da bude svoj..ostalo dolazi samo...

Back