gost 227949
Veoma poznat
- Poruka
- 13.999
To je dokazani FALSIFIKAT. Zar nisi obavešten o tome?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

za vas je i kralj aleksandar koji je napravio jugoslaviju i bio prva zhrtva nacistichko fashistichko ustashko bugarske zavere nacista

Од кад то усташе практикују ћирилицу.
А то да су комуњаре и усташе биле у спрези не требају ти документи, назови ђеда, он се тога добро сјећа.

rotf:To je dokazani FALSIFIKAT. Zar nisi obavešten o tome?![]()

Opet spominjes KiM,sad vise ne znas ni gde udaras
Hleb se ne daje,hleb se zaradjuje.Ko je8e muftiju on je verski vodja.Neka nadju ljude iz politickog zivota kojima nacionalizam nije udario u glavu.Muftija se hrani medijskom paznjom koji mu mediji u Srbiji gratis poklanjaju.Forsirati umerene muslimane i zajedno sa njima i Srbima raditi na infrastrutkuri i zaposljavanju mladih.Pa tamo ima sela gde asfalt nije prosao a dvadesetiprvi vek je.Danas problem jos nije velik,ali kada ova danasnja besposlena omladina zasnuje porodice, vaspitavace svoju decu u pravom separatistickom duhu, i tek tada ces imat zaista veliki problem.Nasi stari su nama ostavljali neresene probleme, zar treba i mi nasim pokoljenjima isto tako da ostavljamo?
To sto u ostalim regionima Srbije ljudi tesko zive je samo njihov problem ,ko se ne buni toga kao i da nema.Da ti uprostim,ako ti sama ne trazis povisicu plate,ja ti je necu nikada dati.Ako se ti ne bunis zato sto ja kao centralna vlast ne ulazem u infrastrukturu u tvom kraju,boli mene sto ces ti biti zavejana nedelju dana u tvom selu.Dacu sredstvao onima koji se bune i traze.
Generalno je problem Srba to sto cute i trpe ,i zbog toga ovakave garniture na vlasti egzistiraju decenijama.Znas li kada bi Grci,Italijani,Francuzi dopustili sebi zivot kakvim zive Srbi?NIKADA
Mislis na one bande huligana kojima je Palica i Kamenica tradicionalna porodicna vrednost. ?
To je ta surova pljacka cele Srbije od strane Beograda.
Drzava je nesposobna da ovde ucini zivot dostojan coveka i zato nezadovoljstvo i tenzije.
I kada se doda agresivni nacionalizam tipa " treba sve proterati '
onda imas to sto imas.
ne mogu to da shvate nacionalisti.
jer kriv je uvek neko drugi.
zar ne ?
lutko KiM je dobila autonomiju od komunista sa jasnim granicama.Albanci su bili kao i muslimani dole podeljeni, jedni za zajednicki zivot, drugi za odcepljenje od Srbije.Citava SFRJ je davala za KiM ne samo Srbija.Tokom devedesetih oko 800 siptara je likvidirala OVK zbog odanosti Srbiji.Situacija sa Raskom oblasti ne moze da se poredi.Takozvani Sandzak se nalazi na teritoriji Srbije i C.Gore bez ikakvih administrativnih granica.Oni uzivaju sva manjinska prava i prema tome ukoliko se ne krsi jasno zakon nema potrebe za nekim restriktivnim meramaNe znam zasto ti nije jasno, zasto povlacim paralelu sa KiM.
Jesmo li gradili, pomagali i davali KiM?
Sta imamo sad od toga?
Drzava kao drzava bi trebala da brine o svim delovima podjednako, a ako nije sposobna vlast da vodi drzavu racionalno i da odrzava neku ravnoztezu, onda je bole da se skloni.
Muftija, pujda taj jadan narod, koji je izmucen i do koske "ogoljen" i gladan i koristi situaciju (za to si u pravu). Ali, problem je bas u tome, sto vecina mesa veroispovest i politiku.
Da je iole pametan i obrazovan, znao bi da njemu nije mesto u politici i da nema sta tu da trazi. Jednostavno, oni ne zele da zive u istoj drzavi sa nama i pokusavaju na istu foru kao i Albanci da se otcepe (opet povlacim paralelu, jer je neizbezno i situacija potseca neodoljivo na Kosmet).
Shvati da kada tako pricas, ljudi to uzimaju sa rezervom, jer ne zele opet da ih neko namagarci.
Znaci, kao prvo i osnovno, vlast nije dobra, jer ne zna da vodi drzavu!
A sto se tice ovih koje si pobrojao...ne zelim nista da prokomentarisem osim, da nije sve tamo kako tebi izgleda odatle...
Oni su zadovoljni da imaju da se urokaju i izadju, a sad da li ce imati za 500g hleba i 150g salame, to je vec sporedna stvar...
lutko KiM je dobila autonomiju od komunista sa jasnim granicama.Albanci su bili kao i muslimani dole podeljeni, jedni za zajednicki zivot, drugi za odcepljenje od Srbije.Citava SFRJ je davala za KiM ne samo Srbija.Tokom devedesetih oko 800 siptara je likvidirala OVK zbog odanosti Srbiji.Situacija sa Raskom oblasti ne moze da se poredi.Takozvani Sandzak se nalazi na teritoriji Srbije i C.Gore bez ikakvih administrativnih granica.Oni uzivaju sva manjinska prava i prema tome ukoliko se ne krsi jasno zakon nema potrebe za nekim restriktivnim merama
Drugo, muftija sam po sebi je veoma obrazovan, i petlja se u politiku jer ga neko iz senke forsira.Znaci da to nema veze sa tezom :"Da je pametan nebi,...". On PROVOCIRA prizeljkujuci pogresnu reakciju drzave.Sve dok se ne krse manjinska prava on moze samo da prdi.
Trece i ono krucijalno.Sve i jedna glupost koju on izjavi mediji docekaju tendenciozno.Te fore istrazivanje genocida,Sv.Sava,... samo neka on laje,on PROVOCIRA ali ne krsi zakon.On jedino moze da hvata na publicitet, a to mu daju mediji u Srbiji.Posao ove drzave je da pronadju razumne muslimanske politicare i sa njima saradjuju potpuno ignorisuci Zukorlica.Kada se stvore uslovi dobije zasluzeno i cao.Sleti mu auto negde na nekoj krivini u BiH ili C.Gori,Alahova volja![]()
Mislim na one koji ne zele lizati gozicu EUropljanima i pederima i na one koji zele odrzavati srpsku tradiciju porodice! Mislim na one na kojima svet ostaje, ali normalan svet!
takav andjelak a takve bljuvotine pricas. ne prilici to tvojim lepim ustima....
ta banda huligana i hostaplera , rulja i copor jer su samo takvi jaki ,su sramota za svakog nirmalnog coveka..i pravog srbina,
Bruka i sramota za narod...
treba da postujes razlike a ako tako iskazivas svoj protest oritiv manjine to je onda fasizam i nema veze sa porodicnim vrednostima...
nacionalisticki brlog i dalje zivi u zatucanim i napaljenim glavama.
da te pitam ?
Koji je najveci hriscanski praznik ?
Ali bez guglanja, molim.
.
Da, najlakse je krivce traziti u drugima, a u sebi ni u kom slucaju. Ne znam sta vas vise taj Beograd pljacka, kad vi zasebno upravljate svojim finansijama...
Takav andjelak a takve lazi izlaze iz tvojih lepih usta.
Zasebno upravljanje finansijama ?
kada zines da nesto kazes onda reci istinu ili cuti...