Сајонара,Санџак.....

Tako smo govorili i za Kosmet, pa sta imamo danas?
Bolest ne treba leciti, vec spreciti.
Korov se sece u korenu.
lutko, problem Kosova datira dva veka unazad.Sta predlazes 7,62x39 kao resenje problema? Bolesti vec ima i za sprecavanje je kasno.Preostaje samo da se leci,a lecenje je nekada dugotrajan proces koji zahteva strpljenje.Kada rana svrbi necemo uvek da je cesemo, zar ne?

Dovesti na vlast ljude, koji su sposobni da se uhvate u kostac sa svim tim problemima, one koji znaju da odrzavaju ravnotezu...
A povrh svega, sprovoditi zakon i kaznjavati krsenje ustava.

i sta si rekla,Nista!?Objasni to:"Hvatanje u kostac sa problemima".Kako ti to mislis odrzavati ravnotezu.,hapsenjima silom ekonomjom???Kako?Ili sama ne znas pa ovako pakujes da zvuci kao neka ideja?

i sta si rekla,Nista!?Objasni to:"Hvatanje u kostac sa problemima".Kako ti to mislis odrzavati ravnotezu.,hapsenjima silom ekonomjom???Kako?Ili sama ne znas pa ovako pakujes da zvuci kao neka ideja?

Ekonomija je sirok pojam.
Sprovodjenje zakona i kaznjavanja onih koji krsse ustav.
Kad me toliko napadas, a sta bi ti?
Da das hleb njima, a ostatak Srbije da crkava, pa posle par godina, da bude kao i sa Kosmetom, ili?

Bogdan Bodanović : "Pazite, kralj Dusan, koga mi Srbi zovemo carem, zvanicno se proglasio kraljem Srba, Grka i Arbanasa. On je, dakle, mogao sa Albancima, jer je taj narod u sustini radin i lojalan. Cosic, Beckovic i Milosevic ne mogu ni s kim."
Bogdan Bogdanović!
R.I.P.

Kada može Republika srpska u Bosni, mogu onda i republike bošnjačka i albanska u Srbiji!

Ekonomija je sirok pojam.
Sprovodjenje zakona i kaznjavanja onih koji krsse ustav.
Kad me toliko napadas, a sta bi ti?
Da das hleb njima, a ostatak Srbije da crkava, pa posle par godina, da bude kao i sa Kosmetom, ili?
Opet spominjes KiM,sad vise ne znas ni gde udaras
Hleb se ne daje,hleb se zaradjuje.Ko je8e muftiju on je verski vodja.Neka nadju ljude iz politickog zivota kojima nacionalizam nije udario u glavu.Muftija se hrani medijskom paznjom koji mu mediji u Srbiji gratis poklanjaju.Forsirati umerene muslimane i zajedno sa njima i Srbima raditi na infrastrutkuri i zaposljavanju mladih.Pa tamo ima sela gde asfalt nije prosao a dvadesetiprvi vek je.Danas problem jos nije velik,ali kada ova danasnja besposlena omladina zasnuje porodice, vaspitavace svoju decu u pravom separatistickom duhu, i tek tada ces imat zaista veliki problem.Nasi stari su nama ostavljali neresene probleme, zar treba i mi nasim pokoljenjima isto tako da ostavljamo?
To sto u ostalim regionima Srbije ljudi tesko zive je samo njihov problem ,ko se ne buni toga kao i da nema.Da ti uprostim,ako ti sama ne trazis povisicu plate,ja ti je necu nikada dati.Ako se ti ne bunis zato sto ja kao centralna vlast ne ulazem u infrastrukturu u tvom kraju,boli mene sto ces ti biti zavejana nedelju dana u tvom selu.Dacu sredstvao onima koji se bune i traze.
Generalno je problem Srba to sto cute i trpe ,i zbog toga ovakave garniture na vlasti egzistiraju decenijama.Znas li kada bi Grci,Italijani,Francuzi dopustili sebi zivot kakvim zive Srbi?NIKADA

Poslednja izmena:
To je ta surova pljacka cele Srbije od strane Beograda.
Drzava je nesposobna da ovde ucini zivot dostojan coveka i zato nezadovoljstvo i tenzije.
I kada se doda agresivni nacionalizam tipa " treba sve proterati '
onda imas to sto imas.
ne mogu to da shvate nacionalisti.
jer kriv je uvek neko drugi.
zar ne ?

klerofashista ti tata bohe te onaj shto te placa da lazhesh i prdish po forumu

za vas je i kralj aleksandar koji je napravio jugoslaviju i bio prva zhrtva nacistichko fashistichko ustashko bugarske zavere nacista, samo si to potvrdio onim rechima, al to sam ti vec jednom rekao, a znash kome se 2x govori. al to nije ni chudo kad se pogleda vasha nacionalna struktura, hbt nemate ni jednog srbina, sve stranci. kuci svojoj u vukohebine iz kojih ste pali u srbiju pa tamo prodavajte jaja za bubrege i ostale kosmoprolivske levicharske basne bohe vas toti i ostale barabe koje ni same nisu znale svoje pravo ime od silnih spletki u koje su bili upleteni lazhovi patoloshki

kraj priche s vama je ovo:

sporazumustasaikomunistlt2.jpg

Poslednja izmena:

Back