Andjela
Elita
- Poruka
- 23.874
Мики Маус(Б.Ђелић) послао већ одговоре на упитник, тако да не знамо шта је ``договорио`` око Санџака.
Obavestice nas on, samo cekaj prvo sebi da objasni to sto zeli da kaze, pa onda ce nama...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мики Маус(Б.Ђелић) послао већ одговоре на упитник, тако да не знамо шта је ``договорио`` око Санџака.
A znaci oni treba da su privilegovani, jer zive tamo? A sta cemo sa ostalim delovima Srbije?
Неее, није услов.Никако.
Ко и Косово и ЕУ.Најнормалније.![]()
izvini o cemu ti ,o kakvim privilegijama?Madjarima su isto tako njihovi u Vojvodini prodavali maglu kao sto rade ovi Muslimanima.Dajte ljudima da rade i zarade i nece biti problema.Polovina muslimana iz Raske oblasti je u Nemackoj i Austriji jer tamo posla nije bilo.Batalite te gluposti, na ovaj nacin samo Zukorlic dobija medijsku paznju.Da ima pameti o tom coveku nebi trebalo nista da se pise,stvaiti ga na ignore bez imalo medijske paznje, a BIA neka ga drzi na oku
...dodaj i Vojvodina jos, pa Vlaska Republika, pa zapadna bugarska pokrajina...e onda mislim da je kraj ili?

Znam, ali decenijama se davali doprinosi Albancima na Kosmetu. Bili su oslobodjeni dazbina, primali deciji dodatak za x dece, gradilo se i na kraju sta bi?
Gajis zmiju u nedrima, da te ujede...
P.S. Vojvodina nije jedini najplodniji deo Srbije. Plodnost zemljista je na odnosu na Pomoravlje mnogo manja, ali je povrsina veca.
Jel ti kapiras sta ti ja kazem?
Znaci oni treba da su privilegovani, jer zive tamo? A sta cemo sa ostalim delovima Srbije?
Znaci trebamo sve dati njima, bas kao i Albancima i onda arrivederci?

kapirate li vi da su dijalog i investicije jedini nacin da se problemi dugorocno resavaju?Bivsa SFRJ se raspala bas iz tog razloga.Izvlaci li iko pouke iz proslih lekcija?Sta treba da se pohapse ti sugavci, dobiju medijsku,i da policija zavede vanredni cas???
Nikada da naucite.Ti si u Austriji koliko sam primetio.Kako bi se Austrijanci ophodili prema tebi da im se standard prepolovi?Prvo bi fasovali stranci,ti bi bila krivac jer im otimas posao, mars za Srbiju ovo je Austrija
kapirate li vi da su dijalog i investicije jedini nacin da se problemi dugorocno resavaju?Bivsa SFRJ se raspala bas iz tog razloga.Izvlaci li iko pouke iz proslih lekcija?Sta treba da se pohapse ti sugavci, dobiju medijsku,i da policija zavede vanredni cas???
Nikada da naucite.Ti si u Austriji koliko sam primetio.Kako bi se Austrijanci ophodili prema tebi da im se standard prepolovi?Prvo bi fasovali stranci,ti bi bila krivac jer im otimas posao, mars za Srbiju ovo je Austrija
Sta su za tebe privilegije?Njihove vodje znaju da je narod nezadovoljan i to koriste trazeci neke "privilegije".Da je narod zadovoljan niko na Zukorlica nebi obracao paznju.Ekstremni muslimani koriste to opste nezadovoljstvo koje dolazi zbog lose ekonomske situacije,ili su tamo sve sami ekstremisti![]()
Ето видиш.
А вамо тражиш да Срби улажу у мањине.
polako polako ljudi, chemu odma panika i bombastichni naslovi... to nece da mozhe
polako polako ljudi, chemu odma panika i bombastichni naslovi... to nece da mozhe
Tako smo govorili i za Kosmet, pa sta imamo danas?
Bolest ne treba leciti, vec spreciti.
Korov se sece u korenu.
Znam, ali decenijama se davali doprinosi Albancima na Kosmetu. Bili su oslobodjeni dazbina, primali deciji dodatak za x dece, gradilo se i na kraju sta bi?
Gajis zmiju u nedrima, da te ujede...
P.S. Vojvodina nije jedini najplodniji deo Srbije. Plodnost zemljista je na odnosu na Pomoravlje mnogo manja, ali je povrsina veca.
pa o tome i ja pricham, seci u korenu. znachi: mudzhosi koji hoce probleme - pravac anadolia. zajedno sa zukorlicem.
ovaj put nato ne verujem da ce bombardovati srbiju, nema vishe miloshevica da se vade na njega, ovo su njihove marionete na vlasti.
gresis i to mnogo.Problem u Raskoj oblasti(sandzak)ne postoji.Jedini pravi problem i Srba i Muslimana tamo je nezaposlenost i ocajna infrastruktura.Onome bez kinte posla i perspektive, lako je prodavati ideje tipa:"Samo da se mi osamostalimo".Tako i neki u Vojvodini tripuju da je za sve kriv Beograd,da se osamostalimo tece med i mleko.Zadovoljnim ljudima maglu je tesko prodati,a nacionalizam je magla.Zadovoljstvo dolazi od rada i zaradjenog, a toga je u Srbiji veoma malo
Bogdan Bodanović : "Pazite, kralj Dusan, koga mi Srbi zovemo carem, zvanicno se proglasio kraljem Srba, Grka i Arbanasa. On je, dakle, mogao sa Albancima, jer je taj narod u sustini radin i lojalan. Cosic, Beckovic i Milosevic ne mogu ni s kim."
Sve je receno ...
Sandzak se ne moze porediti sa Kosovom ni po kojem osnovu za sada ...
Па до сада сте све територије изгубили ви. Никаква повлачења није наређивао Тадић, него његов претходник Клемпа тхе Касапин.
Ali u cemu je problem tamo u Rasoj i Novopazarskoj oblasti?
Da li su ljudi nezadovoljni zbog ekonomske situacije ili sta se uopste desava tamo?

Problem ima koliko hoces bate xD
Ali takav kakvog ga prave na ovom forumu nije xD
Sigurno nema problema izmedju Srba i Bosnjaka ...Imamo oboje problema, ali ne jedni sa drugima
Tako da bih zamolio vas patriote, da nam ne napravite probleme ...
Pozdrav![]()