Sajam knjiga

Ja sam se maloprije vratila sa sajma..
Cijene su stvarno nize nego ikad do sad samo sto cak i mene koja obozavam gomile ljudi ubi ona guzva svake godine.. Ali moram priznati da je bilo manje vruce nego inace. Izbor knjiga, pa :roll: , mogao je da bude i veci. U principu, nije lose.

LUDICA:
Ja sam se maloprije vratila sa sajma..
Cijene su stvarno nize nego ikad do sad samo sto cak i mene koja obozavam gomile ljudi ubi ona guzva svake godine.. Ali moram priznati da je bilo manje vruce nego inace. Izbor knjiga, pa :roll: , mogao je da bude i veci. U principu, nije lose.
Jeste jeftinije,al ima manje knjiga a veca je guzva!!!

ariela:
Ma vi koji dodjoste odnekuda mozete i pesaka sa zel stanice da dodjete do sajma...to nije daleko...Ako dolazite autoputem iz pravca N. sada cim prodjete Sava centar sidjite na prvom skretanju sa autoputa i 100 m dalje je sajam...A kako i gde cete se parkirati stvar je umetnosti...

za umetanje se nista ne brini. iskusni smo mi umetnici :lol: :lol:

nego, frka je to sto je pocetna tacka bila trg...

snadjosmo se nekako, i stigosmo tamo oko 12.15.....nije toliko vrucina, kad se skine jakna, ali je vazduh suv u q. ugushih se bre ljudi....a bilo gotivno....doneo sam kuci tuce onih reklama ;D

e, sretoh batica jutros na terazijama, pricali nesto tamo i delio posle neki promo materijal i potpise. bar sam kevu obradovao upaljacem :D

e, a knjige - nisu skupe, ali kad bih hteo sve da pokupujem trebalo bi mi ... pa...recimo samo - masa para...tako da sam sveo izbor na par starih rexova i dekartovu raspravu o metodi :D (sta cu kad sam stipsa...)

ali zato pitje...ne dao vam bog da ozednite.

ma, bilo veselo

Sutra vam je, deco, najbolje da idete na Sajam. Nema klinaca da se deru, nema žena da vam seru. Ima svašta gore na galeriji Hale XIV.
Ja to zovem Antikvarijat :lol: Polako samo, bez 5 sati ne možete da vidite ni pola štandova... Punkturalno birajte, po ukusu.

absonic:
to za pitje jeste....

a i za pljeske deru majko mila......

inace peruzzi, trebao si da ides u pon. ulaz bi verovatno bio free

ma jok...planirao sam da pljunem pare za ulaz....

i tako. sad kad sam se lepo naspavao i odmorio pete (jer su me otkinule sinoc kad sam se izuo...kako je to bilo zivopisno) da lepo nastavim

daklem, behse dan i po, da ih je vishe.. ;D
jedini bedak bio kad sam sinoc u onoj pekari tamo na trgu (ne znam kako se beshe zove, ima izlog obojen u crveno) ne obracajuci paznju uopste upao preko reda ispred neke devojke sa spajkom na desnoj obrvi....
a zena vec uzela pare da naplati i dala mi pice kad mi ova rekla....bzvz

ebiga, bilo puno ljudi, a ja, fala bogu, pokubljen kakav sam nisam ni obracao paznju...

bar sam se snasao da joj kazem - izvini :lol:

ostatak dana beshe odlican...znao sam i pre da idem u odeljenje sa totalnim kretenima, ali ne i da su stvarno ovoliki.....izlazimo iz wc-a na stanici nas dvojica, a treci, koji je cekao ispred, skace tamo, igra se sa nekim kerom. jurili se po stanici bar 15 minuta....sreca pa bilo 8 uvece, nije bilo mnogo ljudi :lol:
ostavicu uostalom par snimaka kad pokupim od ortaka

e, a stvarno mi sad bedak za onu malu...
(ne znam zasto, ali imam osecaj da treba da budem srecan sto sam ziv)

pa bre nista posebno - upao preko reda. tj nisam ni video red tako da nisam ni upao preko njega u stvari. bitno da je mala izgleda bash prsla zbog toga, jer je ionako bilo guzva bash pa je verovatno chekala podugo.

mislim, glupost. deshava se svakom. ali imade neki pogled...hm...neobichan

svasta

Back