F
French Spirit
Gost
Sta mislite o ovogodisnjem sajmu. Sta vam se dopada, sta ne... Utisci u opste.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve što dođe do ovog sajma već je prošlo pola sveta (Detroit, Frankfurt, Ženeva...)i dobro je poznato. Beogradski (nazovi Salon) je pravo mesto za mazohiste koji vole da se guraju i gaze i uživaju u dimčini od pljeskavica. Tako kako se organizuje godinama više liči na pijacu automobila. Ko je video neki od evropskih salona,zna o čemu pričam.French Spirit:Sta mislite o ovogodisnjem sajmu. Sta vam se dopada, sta ne... Utisci u opste.
Nije. Nekako preživljava, mada su ga prošle godine uvoznici i dileri bojkotovali, pa je u nekoj jadnoj verziji održan u jednoj hali u septembru. Međutim, krajnje je vreme da se ta ekipa uozbilji i nauči kako se pravi sajam jer ćemo definitivno ostati bez njega.Bustura:Pa zar taj sajam nije ukinut?
Slažem se sa ovimEspanol:Sve što dođe do ovog sajma već je prošlo pola sveta (Detroit, Frankfurt, Ženeva...)i dobro je poznato. Beogradski (nazovi Salon) je pravo mesto za mazohiste koji vole da se guraju i gaze i uživaju u dimčini od pljeskavica. Tako kako se organizuje godinama više liči na pijacu automobila. Ko je video neki od evropskih salona,zna o čemu pričam.French Spirit:Sta mislite o ovogodisnjem sajmu. Sta vam se dopada, sta ne... Utisci u opste.
E, pa Milojko to je verovatno posledica ovog o čemu pričamo. Taj sajam se toliko ofucao da više ne privlači ni prave zaljubljenike. Vašar i cirkus i poslednje vreme da se pretvori u ono što je bio.Milojko Vasic:Meni je nekad odlazak na Salon automobila bio jedan od najvažnijih događaja u godini. U toku jednog Salona bio sam po par puta na sajmu. A sada - evo već četvrta godina kako mi na pamet ne pada da odem.
Milojko Vasic:Ma, nekako, nije meni toliko 'strašno' što nema pravih noviteta, nekako bih to i zanemario. Ali, činjenica da na sajmu ne izlažu proizvođači, nego naši 'vajni' preprodavci, gužva, sveukupna vašarska atmosfera ... Nekako mi je sve to baš, ono, bljak !
honey_bunny:Milojko Vasic:Ma, nekako, nije meni toliko 'strašno' što nema pravih noviteta, nekako bih to i zanemario. Ali, činjenica da na sajmu ne izlažu proizvođači, nego naši 'vajni' preprodavci, gužva, sveukupna vašarska atmosfera ... Nekako mi je sve to baš, ono, bljak !
a pohvala za nas koje smo bile hostese?
bar jedna mala? :wink:
Šećeru ! Ma naravno ! Vi ste jedini razlog što sam dolazio i onda kad mi je sam Salon nije više bio interesantan.honey_bunny:a pohvala za nas koje smo bile hostese?
Milojko, ovo devojče razbuca nam svu konstruktivnu diskusiju, a?Milojko Vasic:Šećeru ! Ma naravno ! Vi ste jedini razlog što sam dolazio i onda kad mi je sam Salon nije više bio interesantan.honey_bunny:a pohvala za nas koje smo bile hostese?
Devojke nasmejane, noge duge, a suknjice kratke ! Uh !![]()
Ma nema veze.Espanol:Milojko, ovo devojče razbuca nam svu konstruktivnu diskusiju, a?
Milojko, ovo devojče razbuca nam svu konstruktivnu diskusiju, a?
Milojko Vasic:Ma ništa se ti šećeru ne izvinjavaj. Nastaviće se diskusija, sama od sebe, dok god ima zainteresovanih za temu.
Saglasan. Džaba ti forum bez malo zezanja (o devojčići da ne pričam). Samo navaljujte, valjda ćemo da preživimo.Milojko Vasic:Ma nema veze.Espanol:Milojko, ovo devojče razbuca nam svu konstruktivnu diskusiju, a?![]()
Gde su mladi tu šala vrca
Šećerko, pa nisi se valjda raspekmezila. Malo šale nije na odmet. Ajde brisni te suzice pa udri ponovo. Pozdrav.honey_bunny:Milojko, ovo devojče razbuca nam svu konstruktivnu diskusiju, a?
sorry...:wink:
Espanol:Šećerko, pa nisi se valjda raspekmezila. Malo šale nije na odmet. Ajde brisni te suzice pa udri ponovo. Pozdrav.honey_bunny:Milojko, ovo devojče razbuca nam svu konstruktivnu diskusiju, a?
Naježio sam se Šećerlemice! Dobrodošla!honey_bunny:Espanol:Šećerko, pa nisi se valjda raspekmezila. Malo šale nije na odmet. Ajde brisni te suzice pa udri ponovo. Pozdrav.honey_bunny:Milojko, ovo devojče razbuca nam svu konstruktivnu diskusiju, a?
hm, ma ne mogu ja da se razocaram u tebe nikako!![]()
eto vidis, morala sam da se registrujem... :wink:
pozdrav i tebi tj. vama...
Bravo Milojko! Dosta je na ovom forumu mašinskog ulja i bezolovnog. Daj malo i Šećerlemice!Milojko Vasic:Elem, pošto smo se ovako lepo ušećerili, a i ti si se, blago nama, registrovala kao korisnik, a uz si bila, jelte, hostesa na Salonu automobila, mogla bi da 'okačiš' svoj foto pa da te lepo vidimo. Zar ne ?