塞尔维亚 सर्बिया صربيا

uh tesko pitanje...
Vidim sebe kao bankara ili nekog tako dzabalebarosa koji ima dobar poso i dobra kola i koji kupuje kintom maloletnice! :)
Alternativna metoda vidim sebe kao slepca koji radi za neku crkavicu i koji rinta i vozi krs od kola koga ni rodjena majka ne voli!
Treca varijanta vidim sebe kao vojnika koji je otisao u Irak ili slicnu vukojebinu da pogine jer se razocarao u zivotnu ljubav i u ljude!
cetvrta varijanta vidim sebe kao oca koji mrzi zenu i dete jer ga je bivsa koja mu je obecala da ce ga juriti u 26 napila,pa silovala pijanog da bi mu naravila zamku zabrak!:)
peto kao samotnjaka,koji radi dosadan posao,koji provodi vreme opijajuci se,filozofirajuci i razmisljajuci kako je njegov zivot ovako sranje!
Kao sto vidite stvarno nemam predstavu sta cu biti na ovo mogu da ubacim jos par varijanti,ali nebi da se qrcim! Znaci zivot mi je krajnje neizvestan,mozda ce nesto biti,a mozda i nista od ovog navedenog! Uglavnom bice sranje,tako da nemam o cemu da razmisljam i da se brinem!

A Selena niko ne ide kod psihologa,to je ultimed shit od posla i jako je dosadan i nemas mogucnosti da napredujes! svi idu kod psihijatra! Psiholog i psihijatar nisu iste stvari!

Poslednja izmena:
Za 10 godina... kao advokaticu, koja ima svoju kancelariju i radi poshteno XD
Udata sam za chovjeka mog zivota, magistra farmacije, i imamo apoteku.
Imamo dvoje djece.
Negdje vecj zivimo. :)
I volimo se.

Ovo je sve jako realno,ovo navedeno cemo zavrshiti, djeca su tu negdje, samo da ljubav potraje.
A hoce.

Ja idem na farmaciju :per:

Mozda se i nadjemo .... negde u beskonacnosti :cmok:

ak' ne zavrsim na gernachovoj slikiCi onda ovako--
profka knjizevnosti u nekoj smor skolici + lektor u nekoj izdavackoj kuci + neuspela spisateljica koja se nada da ce nekada uspeti --to je sto se tice 'poslovnog' plana
zivecu u bg-u, sremskim karlovcima ili kragujevcu u nekom iznajmljenom stanu koji ci i otplacivati narednih 35 godina jer profesorska plata i nije nesto
sto se ljubavnog plana tice--sama sa svojim mackama jer ne nadjoh nekog ko ce trpeti moju egoisticnost i malodusnost
i naravno, uvek ce postojati zelja za putovanjima i sl. ali za to cu cekati penziju

i tako...

za 10godina...hmmm...verovatno kao velikog vodju ili politicara :)

Pa mi smo onda skroz propali i naebali ako ces ti da se bavis politikom :sad2: e ako postanes politicar nekada i kada pocnes da krades seti me se da sam te branio na forumu od dusmana i da mi se oduzis i postavis za ministra za seksualno zadovoljavanje lepih zena hahahahaha

e ozb. sad cale mi je kao malom rekao da u zivotu nikada se ne bavim kriminalom i politikom jer ce da me se odrekne! :D

hmmm....zanimljivo....:D
znaci za deset godina.....hmm...pa, tada cu vec zavrsiti gimnaziju, i fax ( elektrotehniku ako Bog da...xD )....bicu neki programer sa velikom platom....i imacu decka.....ili mozda muza :D i imacu prvo dete....ili cu tek mozda biti trudna...i tako......xD xD xD inace, cudni su zivotni putevi.....polako..ima vremena..:))
hahaha :D

Ako te se nije odreko ni ovih dana kad je uvideo sta je napravio, mozes da mu kazes da si narkoman transseksualac koji planira da se aktivno bavi politikom ko lider novopecene stranke i naravno paralelno saradjujes sa mafijom i ne brini, nece da te se odrekne; jos ce da se odusevi sto mu je sin uznapredovao.
@topik
Provodicu vreme na forumu citavu tropsku godinu, pa posle opet tako iznova i iznova.
Znate li koliko traje tropska godina?

Pa ako budem studirao ekonomiju onda zamisljam sebe kako radim u nekoj banci(jedan veoma uspesan lik me je inspirisao...) A ako budem odlucio da studiram nesto drugo onda nemam pojma :P
Svejedno cilj mi je da postanem tajkun :mrgreen:

EDIT: Stvarno je zbunjujuce ime teme.... umesto poslednja stranica napisano je nesto na arapskom O.o

nemam blage veye... prvo sto nisam tip koji ima neke iydefinisane ideje, planove i ciljeve i neki cvst yivotni put, cak ni neke specijalne yelje... aj da probam da zamislim najrealniji scenario... znaci, imam 31 godinu, prosecan administativni posao sa minimumom ekonomske stamostalnosti ili advokatski staz u povoju, neozenjen, bez dece, plutam onako nihiliosticki i prepustam se jeftinim culnim uzivanjima od dana do dana... u beogradu naravno...ngrhhh strasno... sad imam i milijardu drugih scenarija al ono...

Za deset godina vidim sebe kao dosadnog supruga i oca, koji ce rano da ustaje i kad ne mora da ide na posao. Cak sta vise, mislim da cu biti tipican pimjer porodicnog covjeka na zapadu, koji ce svoju poodicu da vodi na nedjeljni piknik, necu puno izlaziti i provoditi se, sjedjecu kuci, citacu novine, ici cu jedino u kucne posjete.

Sve u svemu, zivot bez ikakvog uzbudjenja i avantura

Citaj neke stare novine kao Sobic :D

Za deseet godina? Hmmmmm. Zavrsicu fakultet i poceti da trazim posao, zenu itd :D :lol:

za 10 godina?... pa ne vidim baš toliko daleko u budućnost. :P
salu na stranu....
vidim sebe stariju deset godina... naravno... lepšu.. :rumenko: mada mi ni sada ništa ne fali...
diplomirala prava... mogao bi i magistar da bude u planu... udaja... kad dođe... uglavnom posle faxa... definitivno...
nemam ja danas inspiraciju... dodajem sl. put.

Back