+UNHOLY GATES OF MIDIAN+
Ističe se
- Poruka
- 2.244
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Wesley Earl Craven:Bingo! Ovo je potforum muzika, zar ne? Čisto da ne ispadnem drveni advokat NS ideologije an ženeral. ;-)
Inače, što se tiče God of Thunder, znao sam da mi je to ime poznato. Postoji album-projekat Bilija, pevača Celtic Warrior, zove se "God of Thunder". Bend se zove Broadsword. Eno ga, skuplja prašinu kod nas kući, nije bog-zna-kakav. Mislim da je gitaru svirao neko bitan za tu priču, ali nisam siguran.
Možda se i smislim da napišem nešto o ar-ej-siju, čisto da ne bude dosadno. Shock value koji nosi uvek je zabavan. Šok-šok-šok! :shock: :shock: :shock: Sa posebnim osvrtom na pagansko-nacionalistički viking rock (zanimljiv blend pankera i skinsa na toj sceni + zadivljujuća popularnost u lokalnim okvirima) i kriptorasistički evropski sajkobili (peru se sada oni od toga, Hellcat gura ceo pravac via mejnstim, ali činjenice govore svoje).
Nemoj tako, draga. Od Kropotkina do Dejvida Majata je korak i po, ali to zaraćene strane neće da priznaju. Kropotkin mi je, kad sam svojevremeno "otkrio" anarhiju bio omiljeni od cele te ekipe.