Шахт

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Wesley Earl Craven:
Bingo! Ovo je potforum muzika, zar ne? Čisto da ne ispadnem drveni advokat NS ideologije an ženeral. ;-)

Inače, što se tiče God of Thunder, znao sam da mi je to ime poznato. Postoji album-projekat Bilija, pevača Celtic Warrior, zove se "God of Thunder". Bend se zove Broadsword. Eno ga, skuplja prašinu kod nas kući, nije bog-zna-kakav. Mislim da je gitaru svirao neko bitan za tu priču, ali nisam siguran.

Možda se i smislim da napišem nešto o ar-ej-siju, čisto da ne bude dosadno. Shock value koji nosi uvek je zabavan. Šok-šok-šok! :shock: :shock: :shock: Sa posebnim osvrtom na pagansko-nacionalistički viking rock (zanimljiv blend pankera i skinsa na toj sceni + zadivljujuća popularnost u lokalnim okvirima) i kriptorasistički evropski sajkobili (peru se sada oni od toga, Hellcat gura ceo pravac via mejnstim, ali činjenice govore svoje).

Nemoj tako, draga. Od Kropotkina do Dejvida Majata je korak i po, ali to zaraćene strane neće da priznaju. Kropotkin mi je, kad sam svojevremeno "otkrio" anarhiju bio omiljeni od cele te ekipe.

sajkobili nikada nije bio politicki. bar ne oni benodvi za koje ja znam (a znam dosta jer to slusam)... mozda su u pitanju neki pankeri sa kontrabasom...
sajko pesme su uglavnom o napijuanju, zenama, djavolu koji se kocka, vampirima...

1. Ne znam kao se zove i da li se moze naci. . .
2. Disko, Sminka i Opanci
3. Izuvantis Totalis
4. Gospoda Drugovi
5. Tiromanija

Obrade koliko znam ne rade. . . Malo su obradili "Sanja" od Alise i nista vise koliko znam. . .
I svirali su "Spremte se, spremte cetnici". . .

bili su mi okej ai sada su.i na svirkama je atmosfera do jaja
srecu se matore drtine koji su se manuli drustvenog zivota :D

nego me nervira onaj krelac basista...nastavi li da ***** dobice po piicki
naravno ne od mene, jer neke mnogo vise nervira :cool:

Back