- Poruka
- 6.173
da li ste skloni da prethodne veze zaboravljate, potiskujete i ponašate se kao da nikad nisu ni postojale
ili ih se sećate i razgovarate o njima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svasta, kako nesto moze da se zaboravi?da li ste skloni da prethodne veze zaboravljate, potiskujete i ponašate se kao da nikad nisu ni postojale
Moja proslost je deo mene i ako se nekome ne svidjam ja sa takvom proslosti, neka odseta...
sviđaš mi se ti znači sviđa mi se i tvoja prošlost i sve u vezi tebe i nema šanse da odšetam :*
da li ste skloni da prethodne veze zaboravljate, potiskujete i ponašate se kao da nikad nisu ni postojale
sto se ne bih secao ima tu dobrih snoskicada li ste skloni da prethodne veze zaboravljate, potiskujete i ponašate se kao da nikad nisu ni postojale
Znaci to je onaj dan sto si obecao da ces da me "maltretiras"![]()
da...da li ste skloni da prethodne veze zaboravljate, potiskujete i ponašate se kao da nikad nisu ni postojale