- Poruka
- 92.362
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekamo ih ako dodju![]()
Gde si Snowko
Nije ništa najavljeno, koliko vidim...
Treba da se sastave pa da vidimo kada ce igrati.
Mislio si da će BLANKED osvojiti turnir? Eto sada znaš kako stoje stvari. Realno bilo je napeto, iako to tabela prikazuje drugačije.Ispalo je sve van očekivanja ali dobro čestitam pobedniku.
Cccc. Tako malo vere imaš u mene : DPa da tako sam mislio ono po proceni ovako na nevidjeno, kolko vas znam od kad sam ovde mada sve zavisi od mnogo faktora.
Ispod tvog imena može se staviti natpis po volji kao što i piše kada je otvorena tema o turniru (u trajanju od mesec dana):A kakve su nagrade ako nije tajna.
Npr da je @Code Illusionist osvojio turnir mogao je lagano da napravi jos jedan nalog pa da bude moderator na dva naloga, zakacis se sa jednim a ne znas da ih je dvoje![]()
Počeci su skromni. Iste nagrade su i na ostalim takmičenjima na forumu. Kada se budu igrale gejmerske igre ozbiljnijeg tipa, drugačije bi razgovarali.A pretrgli ste se ako cemo iskreno.
U tome se razlikuju veliki ljudi od malih. U jačini dela, ne reči.A vidis guede kako je skroman.
Pocepo vas i ne podjebava ni malo.
Ja da sam pobedio pa ne bi imali mira od mene.
Prvo bih otvorio temu gde moze da se velica moj lik i delo, brzina i genijalnost svakog poteza, ostrina uma.
Bravo za skromnost i pobedu guede.
Šta ti misliš?Hoces da kazes da sam ja mali ljudi a?