Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Hvala na odigranoj partiji snow. Bilo je zabavno. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala kiki ali ja nemam pojma.
Kad sam video kako se nosi sa guede ja pomislio najebao sam. Srećom ga je popustila koncentracija jer je igrao dve za redom.Sa Guedeom si igrao mnogo bolje, šta bi sada?![]()
Kad sam video kako se nosi sa guede ja pomislio najebao sam. Srećom ga je popustila koncentracija jer je igrao dve za redom.
Hvala na odigranoj partiji snow. Bilo je zabavno.![]()
E nismo.I ja sam se začudila, a jeste videli chat?
Sa Guedeom si igrao mnogo bolje, šta bi sada?![]()
Kad sam uleteo skakačem i počeo da pravim haos, ja mislim da si se tu zbunio i posle nizao greške.![]()
I meni dok mi nisi pojeo topa![]()
Jeste li nam se smejali?Guede i ja bili![]()
Jeste li nam se smejali?![]()
Kad sam uleteo skakačem i počeo da pravim haos, ja mislim da si se tu zbunio i posle nizao greške.
Nema. Ostali su tihi. Tako da ćeš biti obaveštena fanu unapred. Ne brini brigu. Veselo je bilo.Ima li još nešto večeras?
Zeznuo sam se pre tog uleta, nije trebalo da ga pustim unutra.
Kiki, hoces i ti jednu dok sam tu?
Nema. Ostali su tihi. Tako da ćeš biti obaveštena fanu unapred. Ne brini brigu. Veselo je bilo.![]()
Hvalaaaa. Ti si nam sada omiljeni obožavalac. Ček tek da vidiš kako igraju Truman i guede. Ja sam gledao prijateljsku. Do kraja napeto.jeste baš je bilo lepo
Svaka čast momci, svi ste bili super![]()
![]()
Hvalaaaa. Ti si nam sada omiljeni obožavalac. Ček tek da vidiš kako igraju Truman i guede. Ja sam gledao prijateljsku. Do kraja napeto.![]()
Bravo Kikice. Znači sad možeš mene.
Bravo Kikice. Znači sad možeš mene.![]()
Misliš, nećeš da me brukaš.Neću se brukam
Ima li nešto danas?
Misliš, nećeš da me brukaš.
Izgleda da ne, rade ljudi. Zivkam ih ali nema odziva. Biće, samo da se latim oklagije.