Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
s.so:Sport za mozak. Zanimljiva igra, na opusten nacin treniras moc zapazanja...
Hoces da kazes a su sahisti ruzniEna187:tz tz tz
Koga još interesuje šah pored fudbala? A vi momci, gde ste videli da devojke jure nekog šahistu? :shock: :shock: :shock:
Anonymous:Hoces da kazes a su sahisti ruzniEna187:tz tz tz
Koga još interesuje šah pored fudbala? A vi momci, gde ste videli da devojke jure nekog šahistu? :shock: :shock: :shock:![]()
P.S.Fudbal najluplji sport na svetu posle boksa
Necu da imenujem ali znam...Ena187:Anonymous:Hoces da kazes a su sahisti ruzniEna187:tz tz tz
Koga još interesuje šah pored fudbala? A vi momci, gde ste videli da devojke jure nekog šahistu? :shock: :shock: :shock:![]()
Aj navedi nekog lepog, molim te :wink:
Pajper:Necu da imenujem ali znam...Ena187:Anonymous:Hoces da kazes a su sahisti ruzniEna187:tz tz tz
E bas necu mozes dobiti jedino inicijale ako hocesEna187:Pajper:Necu da imenujem ali znam...Ena187:Anonymous:Hoces da kazes a su sahisti ruzniEna187:tz tz tz
Reci, pa da ga i ja upoznam :wink:
a jel ljiljo da ti prezime nepocinje na D?ljilja br.0905967:s.so:Sport za mozak. Zanimljiva igra, na opusten nacin treniras moc zapazanja...
Podrzavam ovu tezu,dugo godina sam se bavila sahom i dozivljavam ga kao oplemenjivanje licnosti.
Pa nije bas lako izracunati 8 poteza pametnjakovicumeph:90% su obicne budale...ajde nabrojte u Srbiji 5 zdravih sahista, pa da vidimo. Ljudi, ne padajte na tu prichu 'proracunamo 8 poteza, zrtva dame pa osvojis topa' - nije to nikakva mudrost, danas to rade deca od 10 godina kad ih upregnu...sah je lepa igra, ali je ovi 'profesionalci' unakaradise. svi vi amateri ste kreativniji od njih...
Profesionalci, nesto vas nema na forumu