prenosilac por
Primećen član
- Poruka
- 976
Je li ovo bila partija na slijepo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li ovo bila partija na slijepo
Ne znam, izgleda da nema.Danas nema turnir?
Koliki ti je rejting? Da vidim ima li svrhe upuštati se u partiju.Vidim da ovde ljudi vole da igraju šah. Takav sam i ja.
Na kom sajtu igraš? Ja na chess.com i oko 1000. Mada sam mnogo bolji od toga.Koliki ti je rejting? Da vidim ima li svrhe upuštati se u partiju.![]()
Igram i na chess.com i na lichess, na chess.com isto oko 1000 u blicu a na lichess oko 1400.Na kom sajtu igraš? Ja na chess.com i oko 1000. Mada sam mnogo bolji od toga.
A kako da se nađemo na chess.com? Meliot88 ako možeš nađi me.Igram i na chess.com i na lichess, na chess.com isto oko 1000 u blicu a na lichess oko 1400.
Našao sam te, poslaću ti sad, koliko minuta partija?A kako da se nađemo na chess.com? Meliot88 ako možeš nađi me.
Ja 10 igram ali završavam brzo partije.Našao sam te, poslaću ti sad, koliko minuta partija?
Ja više blic, ali poslaću od 10.Ja 10 igram ali završavam brzo partije.
Svaka čast. Kakve početničke greške sa moje strane. Odličan si.Našao sam te, poslaću ti sad, koliko minuta partija?
Događa se, ti si dobar, samo u ovoj si pogrešio za kraljicu.Svaka čast. Kakve početničke greške sa moje strane Odličan si.
Važi, igraćemo.Haĵde sutra. Već mi popušta koncetracija jer spava mi se.
Gruba greška , odmah sam predalaJe li ovo bila partija na slijepo?
Javi se kad si raspoložan i u mogućnosti.Važi, igraćemo.
Može sad ako ti odgovara.Javi se kad si raspoložan i u mogućnosti.
MožeMože sad ako ti odgovara.
Ako si za još slobodno kaži.Može sad ako ti odgovara.
Može kasnije.Ako si za još slobodno kaži.
Ma onako, ali ti praviš mnogo više grešaka nego juče. Mene nervira što i ja dosta grešim.Može kasnije.
Odličan si danas.
Da, sad sam baš napravio greške.Ma onako, ali ti praviš mnogo više grešaka nego juče. Mene nervira što i ja dosta grešim.