pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.861
nisam o tome čuomisliš na Fišerov šah ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam o tome čuomisliš na Fišerov šah ?
toooooooooooooooo
to je Fišerov ili šah 960toooooooooooooooo

Ne umemo ni mi , pa igramo . Hajde uskoči , prati termin , dogovorićemo seTurnir nedelja u 6? Meni ne odgovara 3 min. 5 minimum. Sve ispod toga ne umem.
prošlog puta je bilo dosta novajlija koji nisu mogli ni sa 5 min da se nose. snow, badri, sova.. redukovanje vremena samo njima uništava zabavu jer bi vukli bezveze poteze. nisu svi ovde dobri i čini mi se da ubija draž igre.Ne umemo ni mi , pa igramo . Hajde uskoči , prati termin , dogovorićemo se
meni sve odgovara , malo više brža igra , ali kako većina odluči tako ću igrati .prošlog puta je bilo dosta novajlija koji nisu mogli ni sa 5 min da se nose. snow, badri, sova.. redukovanje vremena samo njima uništava zabavu jer bi vukli bezveze poteze. nisu svi ovde dobri i čini mi se da ubija draž igre.
Tagujte sve ucesnike sa proslog turnira i dogovorite vreme organizovanja, ali za vlduzinu partije pitajte najslabije igrace. Tako ja to vidim.meni sve odgovara , malo više brža igra , ali kako većina odluči tako ću igrati .
Ma može , mada hajde neka se uigravaju polako učesnici , opšteprihvaćen je blic 3 minutaSto se mene tice mozemo da zadrzimo format 5+0, sve preko toga je mnogo jer nece biti mnogo partija. A trajanje turnira cemo svakako produziti na 75min recimo.
ajde da vidimo kako ce drugi da se izjasneMa može , mada hajde neka se uigravaju polako učesnici , opšteprihvaćen je blic 3 minuta
Odlicno.Sto se mene tice mozemo da zadrzimo format 5+0, sve preko toga je mnogo jer nece biti mnogo partija. A trajanje turnira cemo svakako produziti na 75min recimo.
Gde je opsteprihvacen? Dosta turnira koje sam pratio offline bili su na 5 minuta.Ma može , mada hajde neka se uigravaju polako učesnici , opšteprihvaćen je blic 3 minuta
Ja sam za 5, kao sto vec rekoh. Znam da je snowtruperu cak 10 minuta ideal, ali to necemo. Kako ce danik kao pocetnik igrati na 3 minuta? Ja igram svakog dana sah pa mi je 3 min too fast za sada.ajde da vidimo kako ce drugi da se izjasne
a) 5min
b) 3min+2sec
Ma, slazem se da je 10min previse. Ali ti pokusavam objasniti da imamo bar 3 pocetnika koji se muce i sa 5 min. Nista vise.10 min je previse. Onda bi turnir mora da traje 3h.

Mislim da bi to bilo najbolje, mada ok je i 5.aj 7 minuta
Moze 5 minuta, sad sam daleko bolji na kraca vremena, pod uslovom da ne uleti nepoznato otvaranjeTurnir nedelja u 6? Meni ne odgovara 3 min. 5 minimum. Sve ispod toga ne umem.

Pa onda 5+3 bolje. Da se nagradi ako brze odigras. U partiji retko kad moras da mislis, samo u kljucnim momentimaaj 7 minuta

na mom si se trzoMislim da bi to bilo najbolje, mada ok je i 5.
Ali 3 nikako, ne mogu tako brzo.
na mom si se trzo
auuu, koja katastrofa od partije