pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 160.923
sirom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To što si ti utripovao , tvoj problem . Odličan si igrač
Piksi..ceo dan se drndam sa stockfish 5 ne mogu mu ništaIgrajući sa boljim igračima može da se nauči mnogo i tako se bolje napreduje.
Nema potrebe da se bilo ko oseća nedoraslo , jer za napredak u šahu je potreban veliki vremenski period i mora puno da se igra, može i da se uči , ali ne bih to preporučila jer je utopija u malom . Ipak se opustite i igrajte samo , biće bolje i biće napretka , svakako.![]()
Ja njega mogu , al šesticu nikako , to mislim da je već profi. Super je učiti uz stokfiš jer ti on odigra najbolji ili jedan od boljih poteza i realno te tera da razmišljaš o potezu.Piksi..ceo dan se drndam sa stockfish 5 ne mogu mu ništa![]()
Verujem da ti možeš ...jednom sam izgurala pat i to je sve...Ja njega mogu , al šesticu nikako , to mislim da već profi. Super je učiti uz stokfiš jer ti on odigra najbolji ili jedan od boljih poteza i realno te tera da razmišljaš o potezu.
Ja njega mogu , al šesticu nikako , to mislim da već profi. Super je učiti uz stokfiš jer ti on odigra najbolji ili jedan od boljih poteza i realno te tera da razmišljaš o potezu.
ja sam od 6 odustala , nema šanse , ne mogu ni remi da izvučem .Možda probam ponovo ali sumnjam .Verujem da ti možeš ...jednom sam izgurala pat i to je sve...
Zainatila sam se a 6 neću ni da pokušavam ,![]()
ja sam od 6 odustala , nema šanse , ne mogu ni remi da izvučem .Možda probam ponovo ali sumnjam .
Napravi slobodno turnirNe znam zasto nema i subotom i nedeljom?
I srijedom?
Previse je ozbiljno kad je samo jedan dan, a neozbiljno je.
To je tvoj posao.Napravi slobodno turnir
Nije u statutu foruma krstarice da je ona jedina koja se da pravi turnire.To je tvoj posao.![]()
Za citere - ne.Hoce biti turnir?