Iako sam u super vezi sa jednim slatkim deckom, iapk, moram da vam otkrijem neku tajnu. JA sam u kontaktu sa bivsim deckom iz Izraela. Pisala sam o njemu. Verujte mi da je on presladak. Kada pomislite na nekog Jevrejina, a pri tom, slatkog, odmah vam on padne na pamet. Naravno, i meni. Mis smo ranije bili zajedno, to sam vam pricala. Njihovi roditelji su ortodoksni Jevreji i ne prihavtaju hriscanke, a ovo posebno za AlterEgonu
http://forum.krstarica.com/showthread.php/649171-Sta-je-sa-mnom?p=26460012&viewfull=1#post26460012 Ja i ne zelim da budem Jevrejka. On je stvarno saldak, ali ima neku zenu, koja mu ne da da mrdne. Ja tako gledam neke njihove snimke i slike, preko Fejsbuka, ali ne mogu da verujem, kako ga je ona ocepila. Srecom, deca ne lice na njega, pa ako se razvede, moze da ga bas bude briga. Jedno dete je mnogo dosadno i glupo, a drugo, to mladje, je previse detinjasto i dosadno. Njegova zena je debeli davez, koji samo nesto izmislja i koje je celu kucu uredio po svom, a pored toga, svi u kuci imaju neke troslovne nadimke. Verujte mi da mi se prevrce u stomaku. Em je dosadna, em je debela, em se stalno nesto kezi kao nilksi konj. Najgore je od svega, sto ona njega drzi u saci i on ne sme da pisne. Zamislite vi to?! Na snimcima se samo dva puta izdrala nepristojno na njega, tako da sam, po nacinu dranja, shvatila da je to za nju uobicajena praksa, a to ne podnosim. NIkako da ga pozovem ovih dana. Bas je sladak.
Da li vam je odvratno kada neko pravi od svoje veze raj, iako je pakao? Kako pomoci toj osobi?