Sadržaj torbe...

• Začetnik teme Začetnik teme kalis
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cigare,upaljač,ključevi,novčanik,telefon,slušalice,olovka,fleš,neseser(češalj,labelo,maskara,pinceta,grickalica,pantenol krem,vlažne alkoh.maramice,obične papirne maramice i 1(za ne daj Bože) uložak) ...:manikir:

Svega nesto u mojoj torbi ima...Nikad ne nosim one male torbe ...Uvijek sto vece...
Cigatete, dva tri upaljaca, mobilni,svescica,vlazne maramice i suve ,hemiska olovka i nikad jedna vise njih,novcanik,mali neseser za sminku,mali neseser za apoteku,naocare za vid ,za sunce,lepezu kad je vrucina,mali album sa slikama,kljuceve.....:)

...volim velike torbe,pa i da necu moram da stavljam dosta stvari,jer izgedaju ruzno ako su prazne:)...novcanik,maramice,bactery stop,kisobran,nesto od sminke....cigare,2-3 kutije,upaljac,sibice...pribor i lak za nokte,lak za kosu,cetka....neka sveska,blokcic,olovka..usb za svaki sucaj...i mobilni,naravno:)

Nisam bas neki ljubitelj torbica, ali kada moram da nosim pederusu, onda je u njoj novcanik, vozacka, kljucevi, dva mobilna i eventualno digitalna kamerica...

Cesce nosim torbu za laptop i tu pored laptopa i pomenutih stvar cesto imam flesku, mobilni internet, mp4 plejer, parkericu, vizitke i sl.

Sve sto mi treba i stosta sto ne treba naguram u torbu , koja je u posl vreme manja nego inace i onda imam problem kako do dodjem do odredjene stvari koja mi bas je bas u tom trenutku potrebna. A naci kljuceve u njoj - cista lutrija.

Eeeee sto manja tasnica to veci sadrzaj - obicno imam vise pregrada kako iznutra tako i spolja.

Knjiga koju upravo citam obavezno, ponesto kozmetike,ruz , parfemcic ,ogledalce,
vlazne maramice, carape rezerva ,hemijska ,rokovnik , kljucevi zbog kojih izvrcem ceo sadrzaj da bi ih nasla,hendi ,drugi hendi...
Bombonice , zvakice, cigarete, upaljac i rezervni - jer se poneko nadje da mi prisvoji ..
Personalije -dokumenta , cetkica za zube , flaster, male makaze,flasica sa sredstvom za dezinfekciju ruku , pinceta
Novcanik,naocare za sunce rezervne mindjusice ... zagubim uvek poneku , baterija
turpija , snalice , cesljic za kosu , cetka i jos sigurno ponesto ...
:lol:

Nema sadrzaja necu vise ni torbu da nosim...
Salim se naravno ....
280705gfyn.gif

Ključeve, indeks, blokče, Dostojevski Zapisi iz podzemlja, indijske štapiće, člansku kartu iz biblioteke, gomilu raznoraznih olovaka, novčanik, poneka skripta, raspored, nečiji USB, Singidunum Weekly. Za maramice se uvek grebem kada zatreba.

Back