Садржај пакета који деле напредњаци уочи избора

Krishna

Elita
Poruka
23.605
Отишао сам у месни одбор СНС-а и дигао пакет који деле куповине гласова ради, малопре сам га донео кући. 😆 У просторији месног одбора прво што сам приметио кад сам ушао је огромна Вучићева слика на зиду. Дадох личну карту и број телефона и усписаше ме, па ми онда дадоше пакет. Било је наравно и других људи који су дошли по пакет. Стигао сам у задњи час, јер су остала само 3 пакета кад сам стигао на ред.:)

Садржај пакета:
- Кукурузни гриз од 500 грама
- Литар уља
- Три конзерве паштете од по 150 грама
- Кекс од 180 грама
- 500 грама пиринча
- Кило соли
- 3 инстант супе (говеђа, повртна и кокошија)
- Кило шећера
- Кило брашна
- Млечна чоколада од 90 грама
- Кецеља са ознаком СНС-а у горњем делу
- Пропагандни материјал СНС-а од 100 страна (дизајниран попут радикалске "Велике Србије") на коме пише великим словима '8 ГОДИНА НАПРЕТКА БЕОГРАДА' а испод мањим словима 'Заједно побеђујемо!' (ту се они хвале шта су све изградили у Београду и како су га наводно унапредили у задњих 8 година)

Отишао сам у месни одбор СНС-а и дигао пакет који деле куповине гласова ради, малопре сам га донео кући. 😆 У просторији месног одбора прво што сам приметио кад сам ушао је огромна Вучићева слика на зиду. Дадох личну карту и број телефона и усписаше ме, па ми онда дадоше пакет. Било је наравно и других људи који су дошли по пакет. Стигао сам у задњи час, јер су остала само 3 пакета кад сам стигао на ред.:)

Садржај пакета:
- Литар уља
- Кекс од 180 грама
- 500 грама пиринча
- Кило соли
- Кило шећера
- Кило брашна
- Пропагандни материјал СНС-а од 100 страна (дизајниран попут радикалске "Велике Србије") на коме пише великим словима '8 ГОДИНА НАПРЕТКА БЕОГРАДА' а испод мањим словима 'Заједно побеђујемо!' (ту се они хвале шта су све изградили у Београду и како су га наводно унапредили у задњих 8 година)

Slikaj nam to pa okaci ovde"

zagadjenja-vazduha-860x570-1.jpg

Да наша деца умиру од канцерогеног ваздуха и следећих 8 година, гласајте за власт опет.

Садржај пакета:
- Литар уља
- Кекс од 180 грама
- 500 грама пиринча
- Кило соли
- Кило шећера
- Кило брашна
Slikaj sramotu, a uživaj u proizvodima.

Sumnjam da će biti bilokakvog glasanja....

zagadjenja-vazduha-860x570-1.jpg

Да наша деца умиру од канцерогеног ваздуха и следећих 8 година, гласајте за власт опет.
Кад се отвори пропагандни материјал који поменух а који је хвалоспев наводном напредњачком унапређењу Београда на првој страни лево стоји Вучићева слика а десно пише: 😁
Драги пријатељи,
Поносни смо што ниједан
наш остварени сан није
случајност или срећа,
већ увек последица
заједничког труда, рада
и борбе, вере у то да
Србија може и треба
да буде прва. У овој
брошури је само део
онога што смо, ослоњени
на поверење које нам
указујете, урадили за
наш Београд. Надамо
се да ћемо наставити да
добијамо вашу подршку
и у будућности да бисмо
урадили још више за вас
и за сву нашу децу.
Хвала вам!
Александар Вучић
председник Српске напредне странке и
председник Републике Србије

😆😆😆

Знате шта је говорио Ђукановић Молер/лутрија Владимир својевремено док су напредњаци били у опозицији а он на радију водио про-напредњачку емисију о парама и пакетима које су тада уочи избора делили жути. Говорио је "узмите им то што вам нуде, а онда гласајте против њих." Сад би се то могло применити у случају напредњака. Мада сам ја више за то да им се узму паре и пакети које нуде и да се не изиђе на изборе или ижврља листић, јер иако су напредњаци накарадни ни ови други који излазе на изборе нису ништа бољи и просто се нема за кога гласати.

@4thman @Mstislav @Гамбино @Cosmopolite @Iskapa

200 хиљада Босанаца је добило ЛК, то је последњи спас за режим АВ.
Али то су исти Босанци који су бежали са фронта и крили се по Србији од мобилизације, док су Херцеговци морају да ратују уместо њих и да брину и о својој и о њиховој земљи.
То су ти Босанци који су издали РС, док је херцеговачки ђенерал Ратко Младић бранио Српску и док је председник Црногорац Радован Караџић спашавао Србе од страдања.

Босанац из Бугојна ваљда рачуна на њихову лојалност, али не разуме да ће и њега продати.

Ja sve nesto cenim kad otvoris paket ugledaces sledecu sliku sa natpisom "prijatno!"

OTck9kpTURBXy82NjNlOTQ4ZGM5Yzg0YzdkMWI1ZDI5ZGQ4OWExMmNiYS5wbmeSlQLNAcwAwsOVAgDNAljCw4GhMAE
Он је више љубитељ лигњи, које добија од шеиковог "хећима" директно из Емирата.....мада нису за "пуњење", какве му мама спрема у шареној шерпици и доноси у Пинков или Хепијев студио...

Знате шта је говорио Ђукановић Молер/лутрија Владимир својевремено док су напредњаци били у опозицији а он на радију водио про-напредњачку емисију о парама и пакетима које су тада уочи избора делили жути. Говорио је "узмите им то што вам нуде, а онда гласајте против њих." Сад би се то могло применити у случају напредњака. Мада сам ја више за то да им се узму паре и пакети које нуде и да се не изиђе на изборе или ижврља листић, јер иако су напредњаци накарадни ни ови други који излазе на изборе нису ништа бољи и просто се нема за кога гласати.

@4thman @Mstislav @Гамбино @Cosmopolite @Iskapa
Његови гласачи нека не излазе на изборе, други имају довољно опција.

Жути су направили дил са радикалима, да оснују једну странку и да више не морају да страхују да ли ће их неко трећи сменити. Зато је и СНС препун жутих. Заједно су јачи, али заједно ће и пасти.

Његови гласачи нека не излазе на изборе, други имају довољно опција.

Жути су направили дил са радикалима, да оснују једну странку и да више не морају да страхују да ли ће их неко трећи сменити. Зато је и СНС препун жутих. Заједно су јачи, али заједно ће и пасти.
Ne lupetaj, zbunjeni.

Svaka reč na TV u zadnjih 10 godina kritikuje Žuti period

Ironija je u tome da su ovi trenutni idioti obesmislili demokratiju.

A najgore u svemu je da nije ni bitno...

ovaj, i deklaraciju slikaj... moram da downloadujem film, na daily motion gore nego na pinku smradu.... kad će već da budu Ljubičica? I da ih preuzme neko pametan...Ah, možda ove godine.... mada rts i prva, još imaju granice....

Back