Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То се просто зове страствена осветољубивост. Пази да ти се не деси да живиш за то да нађеш плен кога ћеш да малтретираш и мрзиш.![]()
dupli muski skorpion mazohiji mojoj komplement je <3
Sadizam o kojem pricas dolazi od jakog skorpiona i planeta u njemu, kvadrira ih Saturn. Od suncevog znaka Vage nemas nista jer Venera je neaspektovana, polozena u prirodno skorpiona na prvom stepenu.
Није да ми је софтвер завршен, али ако те баш занимају доминантна и доминирајућа планета (ТА), астрофокс их одређује:Hoces da kazes da je sunce u vagi veoma slabo izrazeno u mojoj karti?
Koja bi onda planeta bila dominantna?
Астрофокс униформно искључује летње време на задњу недељу у октобру. Из неког разлога у Србији је `93 летње време искључено 26. септембра, па и твој рођендан спада међу непокривене. То јест, треба да додаш један сат за праву карту.Prema astrofoxu meni je asc na 12om jarca, sto menja poziciju nekih planeta po kucama.
Хех дакле за доминантну планету се прво гледа да ли имаш стелијуме по кућама. По коху имаш огроман стелијум у IX, а то даје венеру као доминирајућу. По пласидусу имаш два стелијума, у IX и X, па се гледа који је "јачи". Типујем на марса. Сааад, како да изабереш систем кућа...
Доминирајућа планета је она најближа MC, а то је код тебе опет марс. Добро дошао у друштво марсоваца.
У кругу од 5°. За мене то није ништа ново. Рекао бих и да модерна астрологија то подржава.Dakle, astrofox koliko ja vidim racuna da ako je planeta u konjunkciji sa vrhom neke kuce ona automatski pripada toj kuci.
По коху, IX поље има огроман стелијум. А IX-им влада венера. То је већ традиционална астрологија, и то је оно што се у њој назива доминантном планетом. Доминантна планета може да буде и лошестојећа планета, што има своју интерпретацију.ali onda mi Veneru izbacuje kao dominantnu planetu.
Пошто се доминирајућом планетом бави традиционална, плутон се и не разматра.Na osnovu te tvrdnje Pluton je najdominantniji jer je najblizi.
Јок. Две радне недеље ми треба да доведем софтвер у ред, а немам их већ јако дуго. Веруј ми, не желиш да се расправљаш са мном по том питању (you don't wanna go there!).Bez ikakve zelje da vredjam tvoj rad mislim da kompjuterski softver ne moze bas tako lako da odredi ovako nesto jer je ovde ipak razmisljanje najvaznije. Mozda ako ulozis 20 soma € i bogzna koliko vremena tako sto ukljucujes bezbroj drugih faktora.
Mlad sam al' nisam glup stagod ostali na ovom forumu pretpostavljali.![]()
Није да ми је софтвер завршен, али ако те баш занимају доминантна и доминирајућа планета (ТА), астрофокс их одређује:
http://af.cpptea.com/
Продужиш на Ephemeris Browser и унесеш своје податке. Не треба ти регистрација.
Молим карту бар на пп. Овако не могу да одговорим да ли нам се разликују дефиниције доминантне планете или АФ заиста не ради.Miso nije ti ovo bas kako valja, meni je po svim sajtovima i proracunima dominantna planeta Jupiter, najsnazniji aspekt konjukcija Jupiter Uran i, gledano u procentima, najvise imam od Strelca u karti.
A jel lemas fizicki ili samo psihicki?
Ili oba.
nisam znala da mi je alkohoden mars. ako se dobro secam on je onaj koji oduzima zivot.![]()
Hoces da kazes da je sunce u vagi veoma slabo izrazeno u mojoj karti?
Koja bi onda planeta bila dominantna?
Evo i mene nakon duze pauze. Cao svima.
Da predjem na stvar.
Primetio sam kod sebe jedan problem, i iako je to psiholoski problem vezan za komplekse interesuje me astroloski point of view.
Elem, ustanovio sam da uzivam u bolu koji zadam drugima. Ne volim da ga zadajem, i nikada ga ne zadajem namerno, ali kada saznam da sam nekoga povredio osetim zadovoljstvo. I pocinjem da shvatam da ne mogu da se predam emotivno nekoj osobi dok god je ne povredim.
Naravno to se odmah povezuje sa znakom skorpije, a meni su mesec, mars, merkur, pluton i mc u skorpiji, a sunce, venera i jupiter(koji su btw u vagi) su u osmoj kuci. Ne bih ni postavljao ovo pitanje da nije jedne dileme. Duboka iskompleksiranost mi nekako vise ide uz znak vage nego skorpije, nekako je vaga znak koji je lakse povrediti u tom smislu, pa sam to poceo to da povezujem sa znakom vage. Kao da to funkcionise po principu 'iskompleksirana vaga koristi skorpiju kao sredstvo'. A ako dodam da su mi planete koje su po svojim prirodama suprotne u ova dva na neki nacin suprotna znaka(sunce-vaga, mesec-skorpija i mars-skorpija, venera-vaga)postajem sve vise uveren u tu teoriju.
Brutalna iskrenost pozeljna, kao i svaki komentar.
Hvala... B-)
Prema astrofoxu meni je asc na 12om jarca, sto menja poziciju nekih planeta po kucama.
Saturn je presao u drugu, Uran i Neptun u prvu, a stelijum u skorpiji(koji je inace u 9oj) je presao u 10u...
I da, Mars mi je izasao kao dominantna planeta...
Jesi li siguran u tacnost ovog softvera?
Mozda sam ja zajebao oko geografske duzine i sirine...
Beograd je 44n50 i 20e30, a u poslednju kolonu sam uneo samo nule, tj 44n50 00... Taj fazon...
Такође, астрофокс на спорним датумима упозорава на ово у врху стране.Астрофокс униформно искључује летње време на задњу недељу у октобру. Из неког разлога у Србији је `93 летње време искључено 26. септембра, па и твој рођендан спада међу непокривене. То јест, треба да додаш један сат за праву карту.