Truman
Elita
- Poruka
- 23.377
Veliki duhovni učitelj Sadhguru družiće se sa posetiocima u 12h u ponedeljak na Trgu Republike.
Proviđenje se potrudilo da ja tada ima slobodan dan tako da ću vrlo rado doći i nadam se da će mi potpisati knjigu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos jedan BRIKS-ovski prodavac magle.
Nisam mislio na njega, vec na sadhgurua i njemu slicne sai babe.kolega truman je eu-ovac
Mozes da obrazlozis?Jos jedan BRIKS-ovski prodavac magle.
Sai Baba 2.Mozes da obrazlozis?
Sta fali Sai Babi 1?Sai Baba 2.
Hahaha, to je bio Osho, znao je tačno da ubode u metu kad je govorio o politici.Jel to onaj lik što je pričao kako su ljudi retardirani te zato demokratija ne valja?
E šteta. Ja nemam knjigu, al mogla sam ti bar autogram dati.Bejah danas. Duže od sat vremena je bilo smaranje sa videosnimcima i etno muzikom, kao da sam zato došao. Onda se konačno pojavio On, održao solidan govor i nestao na motoru. Nadao sam se i da će da posedi, da mi potpiše knjigu.
Svaka akcija je bolja na motoru....Pogledajte prilog 1139022
Mada, naš patrijarh ne jaše na motoru preko pola sveta da bi spasio zemljište.
@Sizif Da mu se pridružiš?
Pretpostavljam da ga nisi lično uslikao ali svakako hvala na podeli.
Lično sam ga slikao, Glista je bila jehovin svedok.Pretpostavljam da ga nisi lično uslikao ali svakako hvala na podeli.
Sa dugom bradom na K1600GT?I ja te tako vidim za jedno dvadeset godina...
Lično sam ga slikao, Glista je bila jehovin svedok.
Sa dugom bradom na K1600GT?
Što se mene tiče, ako ide 60 na sat i ne troši previše, može i magarence.Ko zna šta će se u to doba voziti. Ako se Sadguruovi snovi ostvare, valjda
ćemo magarce i konje jahati.![]()
Lepo je što si bio tamo.Lično sam ga slikao, Glista je bila jehovin svedok.
Sa dugom bradom na K1600GT?