Садашњег председника Србије треба што пре заменити са Бранимиром Несторовићем

Demonokratija jeste osmisljena tako da se laze i vara narod i da se 2-3 grupacije na politickoj sceni smjenjuju u vlasti a da se nista sustinski tim smjenama ne mjenja jer su svi sudionici na politickoj sceni marionete okultne bankarske oligarhije i rade na provodjenju jedne agende
Oni koji nisu dio te demonokratske predstave obicno budu marginlizovani i medjiski demonizovani ili budu kupljeni ili u krajnjem slucaju ucjenjeni pa postanu dio te demonokratske ekipe
Kada bi se nasao neko nesalomiv ili nepotkupljiv a da nekim slucajem uzme vlast prekine evroatalnstke integracione pocese ta drzava bi popila sankcije i vjerovatno bila bombardovana krstarecim raketama i bombama sa osiromasenim uranom ili bi bila pojacana suberzivno propgandna aktivnost i iznutra bi peta kolona pokusala da izvede drzavni udar.Uglavnom ta drzava bi bila u velikim problemima
Ovo tvoje je ta opasna demagogoja i vecina je takva u Srbiji.
Treba prvo da naucite da je bolje stalno menjati predsednike cak i godisnje nego kao Sloba,Vucica drzati sve dok vas i nas ne dovede do propasti.
STO DUZE NA VLASTI SVE SU VISE KORUMPIRANIJI.

Za bilo koji narod je bolje neko ko je za psihijatriju nego neko ko nije ali je patoloski psihopata i izdajnik.
Jбга, издајник је и Милошевић, мислим мене и моју фамилију није издао, али питај Крајишнике, они сматрају да их је издао.
Треба бити мудар и знати ко је окупатор, а ко може бити од користи.

Не може окупатор бити неко ко овде нема своју националну мањину, као рецимо Немци и Аустријанци, али могу бити разни муслимани. Чак теоретски и Мађари, али на сву срећу они убрзано нестају као и све хришћанске мањине у Србији.
Гурнути народ и државу у ратну кланицу, само да би испао херој и прокоцкати стотине хиљада или чак милион српских живота, као и државу, то је издаја.

Како да ми знамо да неки домаћи патриЈота није западни плаћеник или исламски плаћеник, који има задатак да гурне народ и државу у ратну кланицу, како би његови налогодавци имали користи од тога ?

Несторовић има неке психичке дефекте, када може са таквим самопоуздањем да прича о ванземаљцима, о неким појавама које су штиво смећа као што је ''треће око''.

Ovo tvoje je ta opasna demagogoja i vecina je takva u Srbiji.
Treba prvo da naucite da je bolje stalno menjati predsednike cak i godisnje nego kao Sloba,Vucica drzati sve dok vas i nas ne dovede do propasti.
STO DUZE NA VLASTI SVE SU VISE KORUMPIRANIJI.
То је тачно. Међутим да смо ми нормалан народ, ми бисмо имали и власт која би могла попут Меркелове да влада 16 година.
Али пошто је овде степен корупције толико висок и налази се у свим порама друштва и државе, онда је најбоље да их мењамо што чешће.

Чак би требало увозити кадар са истока, да не буде ни запад ни Кина и Русија, већ нека неутрала страна типа Ј.Кореја или Јапан и постављати странце за председнике најважнијих градских општина, посебно овде у Београду, како би се град развијао у нормалном смеру и сачувао више финансија.

Рецимо овде је нормално што је председник градске општине Палилула ухапшен због вишемилионских проневера новца и што је био повезан са криминалним клановима, као што је нормално што ова општина није добила мост који је био у плану још пре 50 година. Вучић рецимо то уопште нема у плану, а знамо да једног дана ће неко то морати да направи.
Тако је и са Чукарицом.

Back