Садашњег председника Србије треба што пре заменити са Бранимиром Несторовићем

nesko101

Elita
Poruka
20.741
АУТОРСКА
Жива истина али Срби имају велики проблем да га у то убеде јер је сам рекао да не жели бити политичар јер је схватио да се мора бити јако лош да би могао.
Мораш бити много,много искварен да нетрепчући гледаш у очи народу кога урнишеш и лажеш.
Сам је рекао и када је подржао Двери да не жели да иде даље и да се озбиљније ангажује.

АУТОРСКА
Жива истина али Срби имају велики проблем да га у то убеде јер је сам рекао да не жели бити политичар јер је схватио да се мора бити јако лош да би могао.
Мораш бити много,много искварен да нетрепчући гледаш у очи народу кога урнишеш и лажеш.
Сам је рекао и када је подржао Двери да не жели да иде даље и да се озбиљније ангажује.
Izaberemo njega i odosmo u ... Milano. :lol:

Srbiju treba da predstavlja Kralj , a vodi narod.
Pravo glasanja na zboru za izbor poslanika treba da imaju samo pojedinci koji su izmirili vojnu i poresku obavezu prema državi.
Žene koje žele da glasaju, mogu da se prijave za dobrovoljno služenje vojnog roka i steknu uslov.

Dokle god bira fukara, biće nam fukarski.
Kad bude birao domaćin, biće domaćinski.

Nestorovic je za tebe kao i za @dlugomir intelektualna i moralna gromada.

Covek ima naucnu i zivotnu biografiju kakvu ti , on ili ja nikada necemo imati.

Zato takav covek humanista treba da vodi Srbiju .
Pričao sam sa njegovim kolegama, oni su ispratili tu tužnu priču kako je čovek poludeo.

Pričao sam sa njegovim kolegama, oni su ispratili tu tužnu priču kako je čovek poludeo.
Ja bih pre druže rekao da su te njegove kolege poludele kao posledica njegovoh uspeha u Srbiji a posebno ugleda.
Bolesna ljubomora je glani ulaz za ludnicu.

Па колико је народ луд и тај лудак би добио много гласова. Само што тај секташ нема везе са Дверима, него га ови користе да привуку те сличне лудаке и теоретичаре завера.
Још само да нађу оног деду што трпа павловићеву маст у нос.

АУТОРСКА
Demonokratija jeste osmisljena tako da se laze i vara narod i da se 2-3 grupacije na politickoj sceni smjenjuju u vlasti a da se nista sustinski tim smjenama ne mjenja jer su svi sudionici na politickoj sceni marionete okultne bankarske oligarhije i rade na provodjenju jedne agende
Oni koji nisu dio te demonokratske predstave obicno budu marginlizovani i medjiski demonizovani ili budu kupljeni ili u krajnjem slucaju ucjenjeni pa postanu dio te demonokratske ekipe
Kada bi se nasao neko nesalomiv ili nepotkupljiv a da nekim slucajem uzme vlast prekine evroatalnstke integracione pocese ta drzava bi popila sankcije i vjerovatno bila bombardovana krstarecim raketama i bombama sa osiromasenim uranom ili bi bila pojacana suberzivno propgandna aktivnost i iznutra bi peta kolona pokusala da izvede drzavni udar.Uglavnom ta drzava bi bila u velikim problemima

Па колико је народ луд и тај лудак би добио много гласова. Само што тај секташ нема везе са Дверима, него га ови користе да привуку те сличне лудаке и теоретичаре завера.
Још само да нађу оног деду што трпа павловићеву маст у нос.
Prvo da bi mogao bilo koga da optuzis (to vazi i za sve ostale) da je lud morao bi prvo da nam pokazes svoj zdravstveni karton.Do tada cao bre.

Back