sad samo jos hvali.... (pise TAJMS)

Al te to ne sprecava da im i dalje cistis klonje i radis baustelu za neki svabski minimalac i jos da te gledaju kao poslednje govance gastarbajtersko:mrgreen:

Taj minimalac ti mozes samo sanjati tu gde jesi, vidim ide ti voda na usta kada samo cujes rec GASTOS, DEVIZNI, RADI U INOSTRANSTVU,PRIMA DEIZNU PENZIJU, pa dokle cemo slusati ljude koji su zavidni onom ko je uspeo u zivotu? Vidim da je tebi bolje da sedis pored kompjutera i mlatis praznu slamu dok posten svet radi i zaradjuje po svetu, tebi tesko da se prihvatis posla koji se dobro placa od nekog drugog posla gde bi ti lezao i primao neki bedak samo da se kaze radis, samo vidim da ti nemas ni tog bedaka, zato te i nervira rec gastabajter! Ajde kada budes bio dobar i ocistio mi cipele, da cu ti koji euro!

izvini, ali
koliko dugo ti zivis u Njemackoj...i citas li ti politicke novine i pratis li vijesti ...ili samo gledas slike u Bild-u....sudeci po analizi njemacke politike koju ovdje dajes ne razumijes cak ni te slike....ili svoje pol. stavove gradis u "jugo"klubovima svakog petka i subote uz domace pevace...?

mozes li ti nesto pametno da pises, a da ne vredas bez veze. Ja u odnos na tebe ne moram da pratim neke nemacke novine bas toliko, ako ne razumes moj post, onda ti ja ne mogu vise pomoci.

izvini, ali
koliko dugo ti zivis u Njemackoj...i citas li ti politicke novine i pratis li vijesti ...ili samo gledas slike u Bild-u....sudeci po analizi njemacke politike koju ovdje dajes ne razumijes cak ni te slike....ili svoje pol. stavove gradis u "jugo"klubovima svakog petka i subote uz domace pevace...?

Усрашкињо, своје ДАНКЕ ДОЈЧЛАНД свирај на неком другом месту, рецимо у "усрашкој љијепој твојој"...

Усрашкињо, своје ДАНКЕ ДОЈЧЛАНД свирај на неком другом месту, рецимо у "усрашкој љијепој твојој"...

Ona je mozda neka studentknija, znam ja Nemacke univerzitete. Ja sam vecito imao problema da trpim politicku istorijsku nastavu. Zna se, oni dobri, Slaveni losi, Nemci zrtve itd.

Jos sto je rekla, da li citam nemacke novine: Citam, pored Ruskih, Srpskih, Engleskih i Arapskih, radim u jednoj visoko drzavnoj ustanovi, neki likovi na mom sadasnjom radnom mestu su pre osam godina obucavali siptarske teroriste. Ali ipak, onaj sto ih je obucavo sada ima lojkemiu i vozi se u kolicima (zna se od cega, milosrdni Andeo -> Uranijum)

Ona je mozda neka studentknija, znam ja Nemacke univerzitete. Ja sam vecito imao problema da trpim politicku istorijsku nastavu. Zna se, oni dobri, Slaveni losi, Nemci zrtve itd.

Jos sto je rekla, da li citam nemacke novine: Citam, pored Ruskih, Srpskih, Engleskih i Arapskih, radim u jednoj visoko drzavnoj ustanovi, neki likovi na mom sadasnjom radnom mestu su pre osam godina obucavali siptarske teroriste. Ali ipak, onaj sto ih je obucavo sada ima lojkemiu i vozi se u kolicima (zna se od cega, milosrdni Andeo -> Uranijum)

politicka analiza koju si dao, ne odgovara realnosti a to su stavovi i misljenja koji se sire po "jugo"klubovima....(uostalom, zasto ih vec jednom ne preimenujete u srbske klubove, sto oni jesu......
a sa misljenjem koje zastupas o njem. politici i njenim ciljevima, ti nemozes da radis u "viskoj drzavnoj ustanovi", pogotovo ne na mjestu "gdje se obucavaju teroristi"; nema sanse...BND (jer time se oni uglavnom i izmedu ostalog bave) srbin koji tamo radi i to na viskoj funkciji, sa 25-ak godina i kao "specijalac" u srpskoj vojsci...bas svasta..i taj srbin ima podatke i zna da je njemac na tom poslu dobio leukemiju zbog uranijuma....:roll:
mora da si gledao previse spijunskih filmova tipa James Bond....

Ona je mozda neka studentknija, znam ja Nemacke univerzitete. Ja sam vecito imao problema da trpim politicku istorijsku nastavu. Zna se, oni dobri, Slaveni losi, Nemci zrtve itd. Jos sto je rekla, da li citam nemacke novine: Citam, pored Ruskih, Srpskih, Engleskih i Arapskih, radim u jednoj visoko drzavnoj ustanovi, neki likovi na mom sadasnjom radnom mestu su pre osam godina obucavali siptarske teroriste. Ali ipak, onaj sto ih je obucavo sada ima lojkemiu i vozi se u kolicima (zna se od cega, milosrdni Andeo -> Uranijum)

jos jedna od nebuloza...da si ikada bio na bilo kojem njem. sveucilistu (ili ako jesi, u sto sumnjam, namjerno lazes) a jos manje na satovima povijesti, onda ovo nikako nebi mogao da napises i tvrdis...Njemci , za razliku od Srba nemaju mitologiju koja je zamijenila povijest, njihova povijest, koja se uci po skolamam i sveucilistima je, prvenstveno faktografska i neemocionalno analiticka, ne interpretirajuca i srceparajuca mitomanska...i

Taj minimalac ti mozes samo sanjati tu gde jesi, vidim ide ti voda na usta kada samo cujes rec GASTOS, DEVIZNI, RADI U INOSTRANSTVU,PRIMA DEIZNU PENZIJU, pa dokle cemo slusati ljude koji su zavidni onom ko je uspeo u zivotu? Vidim da je tebi bolje da sedis pored kompjutera i mlatis praznu slamu dok posten svet radi i zaradjuje po svetu, tebi tesko da se prihvatis posla koji se dobro placa od nekog drugog posla gde bi ti lezao i primao neki bedak samo da se kaze radis, samo vidim da ti nemas ni tog bedaka, zato te i nervira rec gastabajter! Ajde kada budes bio dobar i ocistio mi cipele, da cu ti koji euro!
Kad vas vidim ili cujem samo mi izazivate pomalo proliv i sazaljenje, a nikako vodu na usta ,meni je ovde u napacenoj Srbiji mnogo bolje nego vama cistacima svabskih govana koji se dezetrtirali iz zemlje pa sad osecate krivicu i izigravate patriote u dalekim zemljama u kojima zivite .Mora da je tuzno biti malo govance u zemlji koju mrzis i u kojoj tebe mrze pa donekle mogu i da razumem sto si isfrustriran ,a sedim ispred kompjutera jel mi se moze hebiga nisam ti ja kriv sto si celoga zivota bio stoka klozetarska pa sad moras da sluzis onima koje mrzis.

Back