Sad sam kul

Sergej nije ni alkos, ni narkoman ali meni licno je pravi ljigavac.

Sergej se drogira vrlo učestalo... izlazimo na isto mesto... doduše, jeste dečko na sintetici koja je manje opasna, ali drogira se i dalje...:lol:

- - - - - - - - - -

ne mogu da shvatim sta vam se toliko gadi?
ne cuh dase tako gadite na kriminalce koji voyaju dyipove, i placaju sakom i kapom
ili politicare, apsolutno bez skrupula
narkomani mogu da nanesu stetu samo sebi i svojoj porodici, ali daleko od toga da cu zbog toga da ih gledam drugacije ili kao manje vredna bica
umetnici su cesto neprilagodjeni, ne mogu da se socijalizuju, nije to nista novo
Ja ih se ne gadim... samo su kod ove glumice stavili njen porok u prvi plan, a ne ono što je ona uradila, a nije malo.

Nedavno je bila godisnjica smrti sjajne glumice i jos sjajnije licnosti - Sonje Savic.
Neka ovaj kratki video bude uvod pitanje:

Secate li se svih slavnih i neslavnih startova? Kako su izgledali?

Cekaj, Cvetna, ne razumem temu...
Secamo li se ljudi koji su neslavno zavrsili, a pre toga ostavili iza sebe kvalitetna umetnicka dela ili da li se secamo ljudi koji su bili niko i nista, ziveli lose i pobedili svo zlo u sebi a i danas opstaju sa kvalitetnim umetnickim delima?
Htedoh jos pre neki dan da odgovorim al iskreno nisam znala sta je konkretno pitanje....
Sto se same Sonje tice, mogu da kazem da je bila faca i kvalitetna domaca glumica, sve ostalo (jer sam je cesto uzivo vidjala pogotovo u fazama totalne depersonizacije od nenormalne zavisnosti od heroina, ...bila je zivi les koji hoda...ta slika mi je jos pred ocima...) nista pozitivno ne mogu da kazem, zenu je ubila i razbila droga uzduz i popreko i zao mi je sto se na tako odvratan nacin nazalost zavrsilo... :(

Nedavno je bila godisnjica smrti sjajne glumice i jos sjajnije licnosti - Sonje Savic.
Neka ovaj kratki video bude uvod pitanje:

Secate li se svih slavnih i neslavnih startova? Kako su izgledali?

Ostavila je trag u poslu kojim se bavila, dovoljno za respekt.
Da li je bila drogirana ili pijana ili luda dok je iznosila svoje vidjenje sveta oko sebe, apsolutno nebitno, bila je osoba koja zna da misli i jasno se iskaze. Pri tom nikada nije delovalo da ne zna sta je ceka posle toga ili da nije spremna na posledice. Naprotiv, bockala je pravo u oko i uzivala u odjeku. To se i ocekuje od umetnika, ona to jeste bila.

Више је она патила да има тако неке њушке око себе и лепила се за њих, ови су могли бити са сличним старлетицама које су далеко јефтиније за одржавање.

Sad shvatam. Moglo bi se reci da je na taj nacin krcila sebi put ka uspehu, tj. ka tom necem sto je ona smatrala uspehom.

Da li je bila drogirana ili pijana ili luda dok je iznosila svoje vidjenje sveta oko sebe, apsolutno nebitno, bila je osoba koja zna da misli i jasno se iskaze. Pri tom nikada nije delovalo da ne zna sta je ceka posle toga ili da nije spremna na posledice. Naprotiv, bockala je pravo u oko i uzivala u odjeku. To se i ocekuje od umetnika, ona to jeste bila.

E, upravo to. Nije se libila da kaze mnogo stosta i kada je to islo na njenu stetu.
Retko ko to radi.

Cekaj, Cvetna, ne razumem temu...
Secamo li se ljudi koji su neslavno zavrsili, a pre toga ostavili iza sebe kvalitetna umetnicka dela ili da li se secamo ljudi koji su bili niko i nista, ziveli lose i pobedili svo zlo u sebi a i danas opstaju sa kvalitetnim umetnickim delima?
Htedoh jos pre neki dan da odgovorim al iskreno nisam znala sta je konkretno pitanje....
Sto se same Sonje tice, mogu da kazem da je bila faca i kvalitetna domaca glumica, sve ostalo (jer sam je cesto uzivo vidjala pogotovo u fazama totalne depersonizacije od nenormalne zavisnosti od heroina, ...bila je zivi les koji hoda...ta slika mi je jos pred ocima...) nista pozitivno ne mogu da kazem, zenu je ubila i razbila droga uzduz i popreko i zao mi je sto se na tako odvratan nacin nazalost zavrsilo... :(

Ne. Ona u ovom kratkom insertu simpaticno i na svoj nacin prica kako su je neki tipovi starovali.
To je zapravo trebalo biti pitanje, ali ne mari i da se pise o njoj :)

Znas zasto? Zato sto su ljudi uglavnom ogranicena bica i jako licemerna.
Ovo si se dobro setila za kriminalce, politicare i ostale.
Da ne pominjem neke licnosti iz bliske proslosti koji su imali status nacionalnog boga!
Ova zena je bila i ostala dosledna sebi, nije pripadala nikakvom klanu, niko iza nje nije stajao.
Bila je principijelna i dostojanstvena u svojoj bedi. Za 3 glavne uloge dobila je honorar od ceeelih 2500 dolara.
I kao sto je sama jos za zivota rekla "zelim da umrem dostojanstveno" ali naravno da mnogi ne misle da je umrla tako.
Zasto je neko ogranicen i/ili licemeran ako se ne slaze poptuno sa tvojim stavom? Imala je svojih kvaliteta i svojih mana, a kad vec pominjes intervjue meni je upravo to smetalo sto sam slusala u tim intervjuima, izgovori, prenaglasavanje nekih stvari da bi se opravdao svoj nacin zivota, iako za tim nije bilo nikakve potrebe, jer je to bio njen zivot i imala je pravo da ga zivi kako zeli. Kao glumica je bila odlicna.
Ko bi jos bio toliko veliki da prizna, da se zbog kodeksa casti lisio materinstva?
Ali njen drhtaj u glasu dok je to izgovarala i obuzdavanje suza...nedvosmisleno su pokazali kakva je zapravo iza maske koju nosi.
O cemu je rec? (vec sam ovo pitala, ali verovatno nisi primetila taj moj post)

Мене нервирала дикција и гестикулација, ја то тешко да сам имао воље да одслушам.
Водила је једно време неку емисију на ТВ Авала и можда бих ја то и испратио, у транскрипту да је било.

СС није била медиокритет и спонзоруша и била је образована. Овде то не пије воду. Али, то што лаје, то ће и да ућути, очигедно је да је се људи сећају, а и нови клицни ће знати за њу.
... мислим да би у неком бољем окружењу, од породице па до државе, па и професије, могла је да се бави било чиме и да буде успешна, а свакако срећнија.

kakao vi od nekog idiota napravite zlatno tele to je strašno, ali to govori i o vašoj perspektivi stvari, tj. kompleksu niže vrednosti...normalan je onaj ko živi ispravno, pošten, radan, vredan

Bla, bla, bla, ko nam govori o ispravnosti, poštenju, vrednoći. Lako je biti pametan na konto tuđe nesreće, ali, ajd budi pametan na konto nečije superiornosti. Ti to ne shvataš, pa ne vredi da ti objašnjavam, teraj samo bla, bla, bla, takvih je u Srbiji najviše, takvi vladaju, tako nam je kako nam je, a Sonjice nema, ona nije umela da trpi takve i otišla je kako je otišla:(

Sjajan komentar : Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Poznavalac stvari.

Sonja Savić je pre svega bila alkoholičarka već sa svojih 20-tak godina da bi kasnije nastavila sa jačim drogama.

Lično sam je gledala x puta mrtvosanu pijanu već oko 9h ujutru u restoranu firme u kojoj su radili njen otac i moja majka i mada smo obe tada bile klinke , ono je bilo žalosno gledati.

Alkoholno ludilo i narkomanska euforija prenesena u fazu kao umetnosti u njenom slučaju je samo još jedan medijski spin nekoga kome je to odgovaralo u tom momentu, a razloga je bezbroj.

Isto kao i kod EKV.

Mada kad se realno pogleda , to mu danas dođe kao mejnstrim pa se dešava i da obična prodavačica u nekoj svaštari/butigi uz pomoć podobne podrške ubedi narodne mase da je vrhunska žena od karijere...itd.

I moja pokojna baba je bila drugarica Merilin Monro, majke mi.
Kako volim kada ljudi pričaju priče : "od naše seke i njezine neke", pa posle na forumima prodaju ludilo.

Ovo je pravi komentar, nije bitno da li "voliš ili ne voliš", bitno je da shvatiš koliko je ko vredan bez obzira na lični interes ili afinitet.

Back