Sad sam kul

nije vredno produbljivanja...je l može da vam uzor bude neko normalan? sve sami ******, lezbejke i narkomanke :roll:

Da, bas tako. I dok su ti narkomani na svom polju delovanja, najcesce u muzici ili glumi, onda je i ok ali kad pocnu da prate politiku, osudjuju jedne, podrzavaju druge, pozivaju, savetuju, onda ne zasluzuju mnogo vise od sazaljenja.

Pa znas sta, ona je bila toliko normalna i izvan vremena i sredine u kojoj je zivela da je na kraju pukla.

Tako svaki narkoman kaze za sebe. Ni jedan jos nije rekao da je bio glup ili bezobziran ili da se precenio pa se masio tog zla, svaki veruje da je bio iznad. Nista novo. Kao umetnica izuzetna ali ne bas toliko da joj ovaj svet bude mali do kolena. Bilo je i boljih i losijih.

to joj je po meni bio najbolji film
najsmesnija scena mi je bila kad se ona javlja tati iz bolnice,tata joj je bata zivojinovic i bucka vodu u lavabou da tata pomisli da je ona negde na moru,a ne u bolnici.a pored nje branimir brstina

Davno sam ga gledala pa se skoro niceg ni ne secam, osim nadimka :) , a kako se zove taj film? Mozda ga pogledam

Tema@ ne da se setim, nego ne zaboravim sve i da hoću :lol:
Btw tema se pretvorila u temu o Sonji Savić, pa hajde da kažem da je bila jedna od sjajnih glumica, dobra moć transformacije, talenat i raznovrsne uloge.
To što je bila narkoman, ne umanjuje njen zančaj koji je ostavila u amanet našoj kinematografiji.
Postoje narkomani u svim branšama, a opet malo toga ili ništa kvalitetno ne ostane nakon njih.

Da, bas tako. I dok su ti narkomani na svom polju delovanja, najcesce u muzici ili glumi, onda je i ok ali kad pocnu da prate politiku, osudjuju jedne, podrzavaju druge, pozivaju, savetuju, onda ne zasluzuju mnogo vise od sazaljenja.

Kod mene najvece sazaljenje (i prezir) izaziva ljudska uskogrudost.

I nije mi vazno ko govori nego STA govori.

Back