"SAD pogodio republikanski cunami"

Јес у праву је колега Ками, конгрес држи и буђелар у руци. Не вреди ти ништа да прогласиш рат некој, рецимо, ничим изазваној Анголи ако конгрес не одреши кесу да то редовно финансира.

Да.

Зато мораш прво у медијима да напљујеш Анголу, да јавно мњење притисне Конгрес, и да потплатиш пар делегата из супротног табора.

Е, а онда Миле из Бугојна види да се ту нешто муља, па упери прстом у ЕИ Ниш ТВ и завапи: "Све је то ини кемтрејлс и несрећа, ништа су ту Обама не пита но Гуштери и Краљица".
 
Ево је. Пјесма је у част наших народнијех палијех кероја штоно их је та неман вашинтонгска даднула позобат... Гуслар Драго Гузина пред миркофоном.

Шједи мала, луче моје
Свијетле жртве сад се броје
Мрачних снага и масона
'Лумината и шпијона.
Билдерберг, Трилатерала,
Свуђ око нас, моја мала!

Кратко вече, дуга листа
Има њију виш' од триста
Теке да поменем неке:

Краља Ацу и Пушкина
Цар Мурата, Столипина
Мудрог Ђинђу и Аркана
Драгу Машин и Линколна
Кенедија, Зиј' ул Хака
И Хоснија Мубарака
Хајдер Јорга, српског брата
И Јасера Арафата!

Јудеј, Темплар свукуђ бије
Нама наше најмилије
Билдерберг, Трилатерала
Бјежи од њих моја мала!
 
To je zabluda koju ste naucili od Seselja, koji je pajser pa vas je ucio da je zakonadavna vlast najbitnija vlast u nekoj demokratskoj drzavi.

Nije, Seselj je dinosaurus, i on nikada nece shvatiti da je u modernom drustvu, cak i u demokratijama i slobodnim drustvima, izvrsna vlast ta koja je najbitnija. Seselj je ogranicena osoba koja svrsava na Skupstinu, i misli da je to tako samo kod diktatura i autokratija, jer mu se obrazovanje zavrsilo tamo negde sa Slobodanom Jovanovicem. Zato mu nikada nije i nece biti jasno kako to da drustvo moze da bude demokratija, a da je najbitnija i najvaznija izvrsna vlast. On ne razume kulturu drustva, i najgori je pravni formalista.

Ти си брате прсо, ал реално. Иди лечи се, какав те Шешељ спопао :lol:
 
U Americi republikanci služe kao ventil za pražnjenje. Demokrate su zadužene za sprovođenje cionističkih planova (pederizacija, abortusi, uvoz što više Meksikanaca , uskraćivanje prava na slobodu govora i nošenje oružja i.t.d.) . Onda se narodu pusti da glasa za republikance koji će to sve navodno da vrate na staro, ali to se ne desi (kobajagi ne da Vrhovni Sud i.t.d. :roll: ) pa se rulja navikna i onda ide sledeći korak u kuvanju žabe .

Evo da ponovim najbolji komentar ovima sto lupaju gluposti. :D
 
Vreme je i bilo da slonče utaba magare. :mrgreen:

Republicans-vs-Democrats.jpg
 

Back
Top