Vidiš tj. lik mi je zanimljiv ,momak ima 21 ako se ne varam a zapao je ,kako kaže u depresiju .A to je zbog pogrešnog uticaja okruženja koje ih uči kroz medije , da ako ne natarabiš neku već sa 16 da si dno dna.Čak se i Rambu ,kojeg sve manje cenim kao umetnika omaklo to u pesmi vulgarnog imena u kojoj glavni junak peva da ima 17 leta a još nije vodio ljubav i da je vrlo potišten jer nije vodio ljubav.
Zapravo nije prirodno da mladić tako mlad ima seksualni odnos ,osim ako nije u jednom od onih bordela ,htedoh reći studentskih domova.
Recimo kad sam ja bio high school ,ja sam bio toliko pomiren sa činjenicom da u tom periodu neću voditi ljubav nego kasnije iz prostog razloga što u tom dobu ljubav vode ili najveći lovatori ili najzgodniji likovi a budući da ja nisam ni jedno ni drugo ,bilo mi je svejedno .

Nisam kukao ni nabacivao sebi krivicu ,ništa ja tu nisam kriv..Talasao sam i pustio da stvari idu kako idu i usput radio na svom imidžu jer sam znao da je samo pitanje vremena kad ću voditi ljubav.

Današnja omladina suviše gleda glupe serije kao Prijatelji ,gde klinci vode ljubav baš mnogo .To je fikcija a onda su frustrirani .