Saće tebe tvoja Mica da nahrani

Bolje nam se pohvali sta dobijes kao poklon :p

žene smo, nadam se da se razumemo oko nagrade koja nam najviše godi :p

- - - - - - - - - -

Sve smo mi pristojne kad nam nesto treba:))

svi smo mi inače takvi svi ljudi generalno će biti fini ako im treba usluga
neće niko da te opsuje pa da te zamoli za uslugu....
to dolazi kasnije.

Kuvamo oboje i oboje pripremamo, seckamo, rendamo, peremo sudove i sve, kome sta koji dan zapadne.
Priznajem, ja mrzim da kuvam a on voli, pa nekako u vecini slucajeva zapadne da on kuva rucak a ja pravim slatkise.
Vremena zajednickog ionako imamo premalo, pogotovo od kako se rodio smrda, pa nema sanse da se ne druzimo za vreme pripremanja obroka.
To vikendom.
Radnim danima je to moja robija, dok ne pocnem da radim a onda cemo se vec nekako organizovati.

Kuvamo oboje i oboje pripremamo, seckamo, rendamo, peremo sudove i sve, kome sta koji dan zapadne.
Priznajem, ja mrzim da kuvam a on voli, pa nekako u vecini slucajeva zapadne da on kuva rucak a ja pravim slatkise.
Vremena zajednickog ionako imamo premalo, pogotovo od kako se rodio smrda, pa nema sanse da se ne druzimo za vreme pripremanja obroka.
To vikendom.
Radnim danima je to moja robija, dok ne pocnem da radim a onda cemo se vec nekako organizovati.

I kod mene je to navika,i sad kad je dete veliko,i njega smo naucili da sam sebi moze da sprema.I nama ponekad,kad hoce,sta je tu problem :-)
Ne razumem ni zene koje smatraju da muskarcu nije mesto u kuhinji a ni muskarce koji beze iz nje kao sa ratista,osim da dohvate pivo iz frizidera.
Meni je uvek bilo lepse da zajedno sve zavrsimo,pa posle da se zajedno odmaramo... )))

Back