Saće tebe tvoja Mica da nahrani

PerfectOne

Vitača Milut
VIP
Poruka
37.288
Drage dame moje koleginice iz kuhinje primetila sam jednu pojavu kod muškog sveta pa moram da vas pitam u poverenju

Da li se vaše voljeno biće dok ste uposlene pripremom hrane vrzma oko vas uporan ko u vreme kad vas je muvao? :roll:

Na minut ulazi u kuhinju, pa štrpne malo od ovoga, pa malo od onoga, pa mune prst u pavlaku i sveukupno je nepodnošljivo grabljiv i ometa vas u pripremi obroka
Naravno da su tada velike šanse da nešto pogrešno uradite ili da spalite u rerni prvu turu samo zato što vas nije pustio da se na miru posvetite pripremi nego je štrpkao i štrpkao ....navalentno i drčno.

Da li mu tada razneženi kao ujna koja pravi omiljene salčiće kažete: dušo moja gladna saće tebe tvoja Mica da nahrani i pojačate brzinu na hiljadu obrataja da ne bi srcko predugo čekao?

ili

mu procedite kroz zube dok vam šiške lete napred nazad jer vozate tvrdi sir uz i niz rende: Kad znaš kako se meće prs u pavlaku, mogo bi da saznaš i kako se rendaju ovi sirevi, neće ruke da ti otpadnu ako se latiš posla u kuhinji...:mmmm:

šta sam htela da vas pitam u stvari

Šta bi spontano bila vaša reakcija na takvo ponašanje jer u zavisnosti od odgovora može se lako ustanoviti koliko se volete, kako se razumete i da li je neko od vas dvoje u tom odnosu slaba karika te u kakvom su obliku zavisnosti vaši ukućani od vas i vaše dobre volje
imate li grižu savesti kad se ne pojavite na vreme kući da ljubav vašeg života ne uleti u anoreksiju od gladovanja? :lol:

Laćaju li se vaši muškarci posla u kuhinji? Ako se late ponekad jel postavljaju suvišna pitanja gde stoji šerpa ili ulje ili suvereno vladaju tim prostorom kao i vi same?

Pogledajte prilog 450708

Poslednja izmena:
a da li on onda pristane da secka ili šmugne u dnevni boravak da proveri da li mu je stigo mejl?

pristane mucenik :lol:
ovaj ne ume da kuva, pa ne mogu da mu uvalim nesto bitno
al da opere salatu, okrene sniclu i tako taj sitnis moze...
i onda krece rafal pitanja, a kako ovo spremas, a koliko minuta peces ovo, a kako znas da je gotovo...ko da imam trogodisnjaka u kuhinji :rotf:

prst u pavlaku? jel smo sad bukvalni il mislimo na nesto..ne znam ...nesto sto smo nekad mislili...?

gladan muškarac ne može da misli ni na šta drugo do na bukvalne stvari bar ne dok je gladan :lol:

- - - - - - - - - -

Kuvarice, manje zbori da ti rucak ne zagori :D

evo sinoć sam spalila pola večere samo zbog ometanja :lol:
posle su me svi zaebavali da ne znam da kuvam

Samo kada nesto meša.
Žene tada vise vrte guzom
nego rukama.

Čista provokacija

Oćeš da kažeš da ulaziš u kuhinju samo kad se nešto meša? Au al su tebe razmazili ....

- - - - - - - - - -

ne bih se slozila:rumenko:
tj,nekad se ne bih slozila...danas samo kuvam :deda2:

Smoki bre zaposli ga da secka meša i prži pa dođi na forum da dovršiš post:D

nisam cula taj izraz 30 godina :lol:
a vi ko moja tetka,ona sto se zateze svaki cas ko pracka.
kao ici ce ona na more kad i ja,pa kao jedan dan ona kuva,ja ne smem da ulazim u kuhinju,drugi dan ja,ali ona hoce da kuhinju ostavim kao apoteku...
ja lepo nazvala njenog sina i rekla mu,ja nemam hrabrosti da joj kazem,al ti joj reci da meni pravljenje rasporeda u mojoj kuci ne treba i nemam nameru da ribam apsolutno nista
sad ne pricamo:mrgreen:
srecom,odustala je od petrovca

Back